Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Комп'ютерні ігриВаші враженя та думки, анонси та огляди іграшок
В руки попала такая штука, у кого-то может есть во что поиграть? Желательно Про Еволюшн Сокер (Pro Evolution Soccer 1, 2) или Краш (Crash Team Racing) ?
В руки попала такая штука, у кого-то может есть во что поиграть? Желательно Про Еволюшн Сокер (Pro Evolution Soccer 1, 2) или Краш (Crash Team Racing) ?
Которая из них? Первая, вторая, третья?
Цитата:
а записати на обичний діск непайдьот?
чи вона нечіпована?
Не пойдёт. Независимо от того, чипированная она или нет.
Это одна из причин, по которым в своё время я выбрал х-бокс
Тарися сідіерками, заходиш на рутрекер, качаєш образ, пишеш за інструкцією на болванку і вуаля)
Цитата:
І дарма)) Сонька третя вже давно взломана)
Екслюзивів у соньки набагато більше і їх якість в цілому на значно вищому рівні ніж на коробці
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
І дарма)) Сонька третя вже давно взломана)
Екслюзивів у соньки набагато більше і їх якість в цілому на значно вищому рівні ніж на коробці
Не сомневаюсь... На компе качество тоже получше будет. Но вот только количество игр их объём для третьей ПиСюшки вызывает некоторое недоумение и потребность в покупке лишней комплекташки)))
Якщо приставка чіпована, диски Verbatim з білою зеркальною стороною повинні читатись без проблем (якщо лазер не дохлий).
П.С. Раджу спробувати пограти серію Syphon Filter.
Не сомневаюсь... На компе качество тоже получше будет. Но вот только количество игр их объём для третьей ПиСюшки вызывает некоторое недоумение и потребность в покупке лишней комплекташки)))
Поки що компу похвастатись окрім кризіса 2 і батфілда 3 нема чим. На нього лише портують цацки з консолей. А щодо кількості ігр на пс3 то ти шось путаєш, назви мені толькові ігри окрім гірсів і хало яких немає на пс3? До речі купувати нічого не треба і чіпувати також)
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!