Стельмах і за себе агітує - він балотується по 9-му округу (технікум). Бабулі в дворах вже "перетирають" його сімейні грішки.
Стельмах спить і бачить себе начальником тепломережі і розказує, що Шепетівка в цьому році буде з теплом бо він чим питанням "ПЛОТНО" займається, хоча ніякого відношення до цього не має.
А воно так и буде, думаєте Юбілейний купляний за гроші!??? ви помиляєтесь, він вийграний в карти, а карточний борг це святе!!!
Якщо Штен добре виграє в карти, то він фартовий!!!!!!!!!!!
Значить і Шепетівку підніме на достойний рівень. Йому буде з ким змагатися, це Славута, яку згадує кожен кандидат, але в жодного з них немає того Штенівського азарту довести, що шепетівка може бути кращою.
Стельмах і за себе агітує - він балотується по 9-му округу (технікум). Бабулі в дворах вже "перетирають" його сімейні грішки.
Більш не адекватної людини , ніж Стельмах ( із тих хто хоче прийти у владу) я не зустрічав. Поспілкуйтесь із ним 2 хвилини і все стане явним. Мягко кажучи це викличе просто шок.....і без варіантів.
а хто того Юзвенка вибере? Спитайте де він подів жінку з дітьми,а женився вдруге на якійсь "шушлі".Він же набожний,без гріхів,а гріхи за ним ходять стаями.
а хто того Юзвенка вибере? Спитайте де він подів жінку з дітьми,а женився вдруге на якійсь "шушлі".Він же набожний,без гріхів,а гріхи за ним ходять стаями.
"Чужая семья - потёмки". Ти член його сім'ї ? Я б за такі слова на адресу своєї дружини фейса тобі начистив би без роздумів і відразу.
Не вплутуй це у політику.
Напевно Вам, шановний зайчик, варто запитати про це у самого Юзвенка, я думаю він із превеликим задоволенням вам усе пояснить.
Вам сподобається! А щодо його сім,ї - то не переживайте, все в порядку, діти на місці. І у вихованні всіх п,ятьох Орест Юзвенко приймає саму активну участь, як духовну так і матеріальну.
Призиваю всіх працівників Адмінресурсу, НЕ БІЙТЕСЬ, віддавайте свої голоси за того кандидата, якого рахуєте на Вашу думку найдойстойнішим, а не того якого Вам нав'язують, інакше будете боятись наступні роки !!!
Яка ж Лєна шушля? Звичайна дівчина, у Малькіна колись секретаркою працювала. А дружина Ореста здається кинула сама, а не він її.