Подскажите, может кто знает к кому обратится у нас или куда лучше поехать - сыну надо удалять аденоиды срочно. Я в этом ничего не понимаю, сам не справлюсь.
Відповідь: СКАЗАЛИ СРОЧНО УДАЛЯТЬ АДЕНОИДЫ (5 лет сыну)
:
Конечно нет! Вы в какой стране живете? А то подозрения что не в нашей.
---------- Додано о 15:18 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 15:17 ----------
Думать одно, Вы бы конкретно сказали туда то туда, если есть телефоны и т.п.
Савчук Іван Тарасович - головний позаштатний спеціаліст-отоларинголог дитячий Управління охорони здоров'я Хмельницької обласної державної адміністраціїї, завідувач ЛОР-відділення Хмельницької міської дитячої лікарні (м. Хмельницький, вул. Стєнькі Разіна, 1), телефон робочий 2-25-22; телефон домашній 72-64-00.
---------- Додано о 15:57 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 15:49 ----------
:
в хмельницький наверно
в нас вряд ли хтось норм видалить
А що в Шепетівці навіть нема кваліфікованих вухогорлоносів?
Последний раз редактировалось Alois; 10.03.2011 в 16:54..
Тоже стикнулась з цією проблемою.
Видаляла у Рівне дитині.У діагностичному (бо вже через аденоїди почались проблеми з зором ).
Все швидко і безболісно.як би раніше написав,я б тобі сьогодні при зустрічі розповіла.скинь в приват телефон,я тебе наберу розкажу що і як.
бо довго печатати)))
Спасибо всем неожидал такой оперативной помощи, а главное полезной... Осталось переварить, обзвонить и сделать выбор и собственно сама процедура.
Отпишусь как и что.
---------- Додано о 23:51 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 23:49 ----------
:
Савчук Іван Тарасович - головний позаштатний спеціаліст-отоларинголог дитячий Управління охорони здоров'я Хмельницької обласної державної адміністраціїї, завідувач ЛОР-відділення Хмельницької міської дитячої лікарні (м. Хмельницький, вул. Стєнькі Разіна, 1), телефон робочий 2-25-22; телефон домашній 72-64-00.
---------- Додано о 15:57 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 15:49 ----------
А що в Шепетівці навіть нема кваліфікованих вухогорлоносів?
ну... не знаю, мені здається досить проста операція, якщо можна назвати це операцією...
коли мені в дитинстві видаляли, то в нашій залізничній поліклініці все зробили за хвилину майже без болю, що навіть і злякатися як слід не встиг...
Хоча, можливо тут і інша якась ситуація...
Кто ты? - Этот момент.
Відповідь: Re: СКАЗАЛИ СРОЧНО УДАЛЯТЬ АДЕНОИДЫ (5 лет сыну)
:
ну... не знаю, мені здається досить проста операція, якщо можна назвати це операцією...
коли мені в дитинстві видаляли, то в нашій залізничній поліклініці все зробили за хвилину майже без болю, що навіть і злякатися як слід не встиг...
Хоча, можливо тут і інша якась ситуація...
Мне никогда не делали такой операции. Я не зря указал возвраст сына, ему 5 лет в апреле будет, может в этом возрасте есть особенности по этой операции?
Вам в каком возврасте делали?
Вобще есть медики на форуме? Отзовитесь. Может действительно это простая процедура как стрижка волос и не стоит заморачиватся и стоит идти к любому врачу?
Последний раз редактировалось Vent; 11.03.2011 в 09:53..