Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Книга відгуків, скарг та пропозиційТут можна обговорити заклади, інстанції, служби, посадових осіб нашого міста
[QUOTE=jaruto;59154]за куллера і ремонт+1!
коли я збирав то вони на мій 2-х ядерник "гарячий" вліпили куллер від селерона! а я то думав чо він так гріється(
були проблеми з материнкою(не стартувала) а вони мені віндовс переставляли!
ужас
Не стартанула, потому что недостаток охлаждения северного моста!!!!!!![QUOTE/]
Последний раз редактировалось Vernaia; 23.01.2011 в 23:39..
"мать гріється", "товари низької якості" -- а до чого тут магазин?
не те, що я агітую за "білий вітер"- мені пофіг.
Про роботу - не будьте лохами коли влаштовуєтесь працювати "на дядю"
Про "якість товару" - є гарантія виробника (магазин тут майже нідочого), є гарантія магазину (але не ведіться коли вам клеють наклейку з датою, і кажуть що це гарантія) і обов'язково вимагайте чек.
і, до речі, сенс існування кожного магазину зводиться до продажу високорентабельної техніки, а не високоякісної.
Білий вітер парить асєри, апасєри (той самий асєр), фокстрот - дельфи, вікотек - алєзі, віко і меридіан.
Он у фокстроті є фотоапарати ерго - впродовж декількох місяців дохне кожний третій.
Не подобається - купуйте епл, соні і тд. Дорого, зате якісно.
Я при покупці техніки ЗАВЖДИ вимагаю чек і гарантійний талон - а далі - пофіг який магазин, поганий чи хороший. Якщо різ зіпсується з вини виробника - МУСЯТЬ полагодити або замінити. На період ремонту МУСЯТЬ дати в користування аналогічну річ.
Odin, о чем ты говоришь??? "Не будьте лохами", "Требуйте вещь в замену", не все такие умные и предусмотрительные, как ты!!!! Многие все еще доверяют людям. И ты зайди в магазин, они сейчас снова взяли очередного, как ты сказал - лоха...интересно, он потребовал у них оформление официально??? А таких - сотни, если не тысячи!!! Так же, как и клиентов, которые являються обычными пользователями и зачастую при покупке компа ничего в этом не смыслят!
Odin, о чем ты говоришь??? "Не будьте лохами", "Требуйте вещь в замену", не все такие умные и предусмотрительные, как ты!!!!!
О том и говорю. Будьте такими умными и предусмотрительными как я, ...
Цитата:
Сообщение от Vernaia
Многие все еще доверяют людям.
...перестаньте доверять людям...
Цитата:
Сообщение от Vernaia
И ты зайди в магазин, они сейчас снова взяли очередного, как ты сказал - лоха...интересно, он потребовал у них оформление официально???
Это вы назвали "очередного" лохом. Я не знаю кого они там взяли, и мне пофиг, что там с ним дальше будет.
На людях можна ездить до того времени, пока они разрешают на них ездить. Пусть не разрешают.
Цитата:
Сообщение от Vernaia
Так же, как и клиентов, которые являються обычными пользователями и зачастую при покупке компа ничего в этом не смыслят!
И что? устроить демонстрацию под плохими магазинами?
Я подсказал как быть. Хотите - продолжайте дальше не брать чеки и гарантийки, и устраивайтесь на нелегальную работу.