Ну шо можу сказать
По перше приколько коли половина реків в мр3 а половина вма
По друге слова розібрати дуже і дуже важко..коли вже над дикцією попрацюєш?
По третє весь "альбом" це пародія на хіп-хоп американ стайлу: тьолки, братва, гроши і тд
По четверте як можна називати альбомом те що повністью зроблене на хіп хоп еджеї чи готових семплах?
Дуже розмішив дисс, ржачка і годі
Коротше шо обговорювати якшо нема чого обговорювати, всі поради сприймаються в штики тому радить нічого не буду. Тупцюєш на одному і тому самому стабільно низькому рівні
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
По перше проблема не в дикції, а в акценті(якби ти з дитинства спілкувався польською, було б те саме)!
По друге - ейджейом тут і не пахне, а мінуса дуже класні і робив він їх сам!
І по третє - рівень, як для пацана 18 років. який не має великого досвіду і нормальної апаратури. достатньо непоганий!
Текст не загружений, простий, такий собі на половину фрістайл!
Стиль? Стиль такий, який сприймає зараз публіка, часи Рабів Лампи і Касти вибув давним-давно!
П.С. Це не захист, не виправдання, а просто моя думка!!! Я взагалі пана Ван Бюрена полюбляю))))
По перше я ще можу відрізнити криву дикцію від акценту, аксцент в нього є так само як і дефект дикції, який ше до того підкриплених жахливою якістю запису
По друге нізащо не повірю що біти він робив сам з нуля, явно видно готові семпли
По третє Падре для прикладу альбом ісповєдь також писав в цьому віці, прислухайся і порівняй.
Щодо тексу то я вже вище написав, це просто пародія, навіть потап і настя каменских ведуть якусь смислову нагрузку в піснях своїх, а тут тупо набір слів, аби римувалось.
Дякую за твою думку але хотілось би почути відповіді самого артьомки
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!