Я в ГолденМана купляв компютерні ігри, бо не дуже хтілось платити ту ціну що вказана в ТіЕнТі.
Наприклад:
СТАЛКЕР я придбав за 15гр; MAFIA За 15гр; NfS Carbon 15гр; Doom3 15гр; Та ін.
Якщо комусь не подобається то зайдіть в любий CD магазин і купіть в тричі дороще.
Якість товару - на вищому рівні. Замовлення приходить десь через неділю. Всім рекомендую.
Наприклад:
СТАЛКЕР я придбав за 15гр; MAFIA За 15гр; NfS Carbon 15гр; Doom3 15гр; Та ін.
Якщо комусь не подобається то зайдіть в любий CD магазин і купіть в тричі дороще.
Якість товару - на вищому рівні. Замовлення приходить десь через неділю. Всім рекомендую.
[/b]
Ну, з вами ми мали справу, ще до того як сайт було запущено.
GoldenMan попрошу без лишньої реклами, те що в тебе Сталкер коштує всього 15 грн говорить про те шо товар не сертифікований, В ТіеНТі він весь є сертифікованим і ціни там дуже низькі. Надалі прошу обговорювати лише факт інтернет магазину без рекламних закидів та слоганів.
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
d>GoldenMan попрошу без лишньої реклами, те що в тебе Сталкер коштує всього 15 грн говорить про те
d>шо товар не сертифікований, В ТіеНТі він весь є сертифікованим і ціни там дуже низькі. Надалі прошу
d>обговорювати лише факт інтернет магазину без рекламних закидів та слоганів.
Згоден. Власне цей нюанс цілком зрозуміло висвітлений у розділі з дисками.
Хоча практика показує що сертифікований товар не завжди (біда в тому, що дуже не завжди) якісний. Спробуйте знайти в магазині хоча б ту саму Mafia з синхронним перекладом та перемальованими текстурами.. Вам пощастило, якщо знайшли.
Що вже й говорити про повні версії Silent Hill і тому подібні неприємні закономірності.
Ага, а у меня знакомый Готику № покупал лицензионную, скачал поломаную версию из сети и слепил все в прекрассную игру... а если нет сети... но это ужо другая тема
Хлопаки і дівахи, приобров я на днях у цьому інет-магазинчику диски. Готіка-3, на мій подив майже ліцензійна З тих пір як почав бродити чуваком то проблем поки не виникало, переклад прикольний, грузинські акценти мене прикололи трохи. Бо пам"ятаю запустив колись я другу Готіку пальону. Говорять по німецькому, а субтитри такі кончані, натерпівся я з нею. Зато є і "+", підучив трохи німецької А ця Готіка прикольна , навіть запускається без диска. І ціна всього, як кілька бутилок дешевого пива ДЯКУЮ ЗА ДИСК!!!
__________________ Не стоит ездить быстрей, чем летает твой ангел хранитель
Дякую Immortal за оцінку. Приємно чути що ви задоволені.
Ресурс у своєму початковому вигляді перестає існувати.
Метафізик залишився задоволеним, я, з рештою, теж. Тепер сайт спеціалізуватиметься лише на дисках (тому розділу, що в підтвердження усім очікуванням приносив найбільший прибуток). Інші товари будут публікуватись через дошку оголошень цього порталу (тому, частіше туди заглядайте).
P.S. Шепетівчанин - цікавий у вас ресурс.. Мені особливо сподобався розділ з поповненням рахунку... :hah:
Відбулось те, на що дехто з вас чекав – Шепетівський Інтернет-магазин знов працює.
Ми повернулись і сподіваємось, що наше повернення приверне ще більшу увагу декого з вас.
Що змінилось:
- По-перше – ціни, ціни стали практично мінімальними, думаємо деяка публіка це оцінить, "оцінить-ціни" .
- Замінено середовище сайту.
- Став доступни пошук по сайту, те чого так сильно хотіли більшість користувачів.
- Замовляти товари тепер можна безпосередньо з сайту, реєструватись при цьому не потрібно.
Будуть й інші нововведення, оцінюйте поки ці, і купляйте, купляйте, купляйте...
Як новий представник, я природньо готовий відповісти тут на ваші запитання й послухати побажання.
Э в планах.
Говоріть в яких напрямках і яких виконавців - обов'язково буде, аби була рентабельність.
Як вам новий сатй?
Власне з NTL, наприклад, є мало, так як я для себе залишав - те що подобається, а от з класики репа - купа. Загалом знайдеться все - якщо хочете - можете поки просто зв'язатись з нами, ми скажемо ціну й найменування того що вам буде потрібно.