OZ'Dimaster, шо мені говорити я сам знаю) і не тобі визначати скільки я маю говорити. Кароче, чувак. Де я живу ти знаєш. Якісь питання - приходь, рішимо. Нє*** тут роздувати і робити з себе звізду шоубіза.
Колум, не кипятись, ВаДян конкретно ні на кого не вказував, а ти сам вирішив що це до тебе. щодо об'ктивності, то майже всі на одному рівні, просто в когось часу не вистачило, в кого ще шось і це батл, друзі, якщо брати участь, то викладатись треба... і ніякі відмазки не поможуть
писи - колум пиши рідною так краще буде)))
ну от проти шахи ти зря тут розмову завів, я не вважаю, що він зачитав гірше ніж ти чи хтось із нас....просто не так тему розкрив як було потрібно...і дійсно про тебе ніхто не говорив...невже ти сам себеоцінюєш нижче?)
і на рахунок залишити місце для когось то я вважаю що тут не повинен бути якийсь жорстокий батл....оцінюють майстерність і навіть більше ступінь відкритості теми...а як кажуть проти суддів не підеш) хоча вони такі ж люди і так само по симпатії чи антипатії оцінюють) просто вони там а ми тут)) а нас різні ролі)
PaDre щодо дісів то ні, без них обійтись можна, просто я сказав свою об'єктивну думку...а хтось чомусь вирішив що я проти нього! чи я маю щось проти? ні, пройшов...суддям видніше, мож я б і не пройшов...тут вже таке діло...