Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
хотя....може це все не случайно...(і скандал і журналісти....)
чула нічим не підтверджені чутки,що Янукович на місце губернатора хмельниччини хоче поставити свого сина.(тому він і приїздив)
То це буде дуже зручна причина звільнити Васю.
хотя думаю що це все чутки....
хотя....може це все не случайно...(і скандал і журналісти....)
чула нічим не підтверджені чутки,що Янукович на місце губернатора хмельниччини хоче поставити свого сина..
Та ну. трохи абсурдно =)
А скадал, думаю, скоро про нього забудуть
Я думаю якщо Дейнека з каналом 1+1 не забудуть про сюжет і періодично будуть нагадувати про ситуацію як вони це люблять робити то нікуди Ядуха не дінится
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Звільнить однозначно і найближчим часом. Як наслідок : призупинення грошового потоку у місто...Стільки коштів, як було влито за останній рік місто, ще не скоро дочекається....
Шкода, шкода не Ядуху , шкода того , що кошти із області та із столиці буду спрямовані у інше районне русло до особи більш наближеної до нового губернатора....Сама по собі заміна губернатора нічого добро та корисного для міста не принесе, губернатор лише виконавець столичних проектів. Замінювати потрібно проектантів і тільки після цього можливі позитивні зміни.
Ядуху поки що чіпати не будуть. Ось прочитва на Яндексі що "Завтра на заседании Кабмина, кроме ряда министров, в отставку могут отправить губернаторов Львовской, Тернопольской, Одесской и Запорожской областей."