Шепетівка ( Шепетовка ) - міський форум


Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму. Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться. Для просмотра сообщений выберите раздел.



Важная информация

Комп'ютерні проблеми Питаєм і даєм відповіді по налагодженню комп'ютерів

 
Старый 09.11.2008, 21:05   #1
shara01
Як Валя Котик
 

Регистрация: 02.11.2008
Сообщений: 60
Вес репутации: 29 shara01 поки що незрозуміло
Thumbs up

Вчора мій ПК робив 14 год. і тут раптом не стало світла, через минут 30 появився свєт, включаю компа я на екрані вискакує надпис на синьому фоні і на англ. мові. Там писало шось тіпа ВИКОНУЄТЬСЯ ПОШУК СИСТЕМНИХ ФАЙЛІВ НА ДИСКУ С - шось тіпа цього (1 стадія з 3). Проходе 10 сек. і починається ще якийсь пошук. проходе 100% і закінчується 2 стадія, яка триває не знаю скільки. бо я нажав Reset, а коли запустилась знов 1 стадія я нажав Enter і почалась нормальна загрузка системи. Сьодні 2 рази включав компа і все повторюється. Таке вперше за 3 роки. Шо мені робити?

а, і ше забув написати, шо перестав копіювити або вставляти. Текст вирізати можна, а вставити ні. Пробував і мишкою і кнопками. Саме після оцього синього екрану. :-x
__________________
shara01 вне форума  
Старый 09.11.2008, 21:25   #2
X_miRex
Патріот Шепетівки
 
Аватар для X_miRex
 

Регистрация: 12.08.2007
Адрес: Шепетівка
Возраст: 27
Сообщений: 147
Вес репутации: 33 X_miRex поки що незрозуміло
Отправить сообщение для X_miRex с помощью ICQ
По умолчанию

Попробуй підождати при загрузкі компа шоб воно все зробило (ті 3 стадії)...... Я точно незнаю що це таке але знаю шо після того як вирубати комп не так як треба то воно може зявитися, і про вмикані треба просто підождати щоб воно виправило всі помилки.....
__________________
Життя прекрасне!!!!!!!!
X_miRex вне форума  
Старый 09.11.2008, 21:28   #3
Anykey
Почесний користувач
 

Регистрация: 06.08.2008
Сообщений: 186
Вес репутации: 32 Anykey скоро стане відомим
По умолчанию

<div class='quotetop'>(Graf @lex @ 9.11.2008, 20:05) [snapback]51912[/snapback]</div>
Цитата:
Вчора мій ПК робив 14 год. і тут раптом не стало світла, через минут 30 появився свєт, включаю компа я на екрані вискакує надпис на синьому фоні і на англ. мові. Там писало шось тіпа ВИКОНУЄТЬСЯ ПОШУК СИСТЕМНИХ ФАЙЛІВ НА ДИСКУ С - шось тіпа цього (1 стадія з 3). Проходе 10 сек. і починається ще якийсь пошук. проходе 100% і закінчується 2 стадія, яка триває не знаю скільки. бо я нажав Reset, а коли запустилась знов 1 стадія я нажав Enter і почалась нормальна загрузка системи. Сьодні 2 рази включав компа і все повторюється. Таке вперше за 3 роки. Шо мені робити?

а, і ше забув написати, шо перестав копіювити або вставляти. Текст вирізати можна, а вставити ні. Пробував і мишкою і кнопками. Саме після оцього синього екрану. :-x
[/b]
Із-за раптового вимкнення виникли помилки в файловій структурі диску С. Запускається програма chkdsk.exe для пошуку і виправлення помилок. Причому запускається в 3 етапи, з перезагрузкою комп"ютера. Може виконуватись досить довго, обов"язково треба дочекатись. Інакше все повториться. Якшо не помагає, запусти перевірку диску С з вінди, і також дочекайся завершення. Це потребує монопольного доступу до диску, тимчасово вимкни антивірус. Якшо і це не допоможе, то краще переінсталювати вінду з форматуванням диску С (НТФС). Тим більше, в тебе якісь глюки з"явились з копіюванням-вставкою.
Anykey вне форума  
Старый 09.11.2008, 21:34   #4
shara01
Як Валя Котик
 

Регистрация: 02.11.2008
Сообщений: 60
Вес репутации: 29 shara01 поки що незрозуміло
По умолчанию

<div class='quotetop'></div>
Цитата:
запусти перевірку диску С з вінди[/b]
А як її запустити?
Пуск :arrow: Выполнить :arrow: chkdsk.exe
Так чи ні?
__________________
shara01 вне форума  
Старый 09.11.2008, 22:04   #5
Dj Os
~форумний дідько~
 
Аватар для Dj Os
 

Регистрация: 27.02.2005
Адрес: Sh
Возраст: 34
Сообщений: 3,837
Вес репутации: 87 Dj Os хто може бути краще?Dj Os хто може бути краще?Dj Os хто може бути краще?Dj Os хто може бути краще?Dj Os хто може бути краще?Dj Os хто може бути краще?
Отправить сообщение для Dj Os с помощью ICQ
По умолчанию

Просто перезавантаж компа і дочекайся коли він сам все зробить. Розумію шо довго і не терпится але потерпи
__________________
Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Dj Os вне форума  
Старый 09.11.2008, 22:42   #6
Anykey
Почесний користувач
 

Регистрация: 06.08.2008
Сообщений: 186
Вес репутации: 32 Anykey скоро стане відомим
По умолчанию

<div class='quotetop'>(Graf @lex @ 9.11.2008, 20:34) [snapback]51915[/snapback]</div>
Цитата:
А як її запустити?
Пуск :arrow: Выполнить :arrow: chkdsk.exe
Так чи ні?
[/b]
На диску С права кнопка -контекстне меню-свойства-сервис-выполнить проверку. Ставиш дві галочки. Запуск.
Anykey вне форума  
Старый 09.11.2008, 23:34   #7
Saul
Еліта Шепетівки
 

Регистрация: 23.03.2007
Адрес: Шепетовка :)
Возраст: 27
Сообщений: 280
Вес репутации: 35 Saul поки що незрозуміло
Отправить сообщение для Saul с помощью ICQ
По умолчанию

У мя тож когда-то такая хрень была. Просто надо подождать что б проверился диск С и все будет норм ;) Правда оно будет проверять около часа...
__________________
Мне бы пару часов,
120 минут,
я мог бы успеть,
но секунды бегут,
и я их не верну,
уже меняются сутки,
я опаздал, извените,
нереальные пробки... © Centr
Saul вне форума  
Старый 10.11.2008, 23:27   #8
shara01
Як Валя Котик
 

Регистрация: 02.11.2008
Сообщений: 60
Вес репутации: 29 shara01 поки що незрозуміло
По умолчанию

Тількишо подождав поки він робив пошук. Ждав минут 10-15. Все загрузилось нормально, але компа другий раз ше не включав (для перевірки). А от копіювати-вставити вже робить номально. Тож думаю все вже обійшлось. Я тільки не пойму чого в мене провірило так бистро, коли в Saula це зайняло цілий час?
__________________
shara01 вне форума  
Старый 10.03.2009, 11:08   #9
Vent
Почесний користувач
 
Аватар для Vent
 

Регистрация: 23.02.2005
Адрес: с инета
Возраст: 51
Сообщений: 1,107
Вес репутации: 53 Vent дуже позитивна особистістьVent дуже позитивна особистістьVent дуже позитивна особистість
Отправить сообщение для Vent с помощью ICQ
По умолчанию Відповідь: Коли включаю компа, то з'являється синій екран

купите белой краски и добавьте ПАРТИЯ РЕГИОНОВ
__________________
НТВ+ HD 3$

Vent вне форума  
Старый 17.03.2009, 16:27   #10
Mendeleev
Як Валя Котик
 
Аватар для Mendeleev
 

Регистрация: 05.02.2009
Адрес: Вінниця
Возраст: 31
Сообщений: 98
Вес репутации: 29 Mendeleev скоро стане відомим
Отправить сообщение для Mendeleev с помощью ICQ Отправить сообщение для Mendeleev с помощью Skype™
По умолчанию Re: Коли включаю компа, то з'являється синій екран

to shara01... а у тя случайно файловая система не FAT32?
__________________
Mendeleev вне форума  
 

Закладки

Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Коли родимка «сердиться» Dj Os Загальні теми 7 07.03.2011 21:26
Коли перейменують вулиці? Fylymon Загальні теми 16 04.04.2010 04:30
Як з'єднати 2 компа?точніше комп і ноутбук? НатС Hard & Soft 67 24.11.2009 06:01
В мого компа навєрно склероз shara01 Комп'ютерні проблеми 8 14.11.2008 02:13
Допоможіть вибрати конфігурацію компа tugodum Комп'ютерні проблеми 3 30.10.2007 13:12


Часовой пояс GMT +3, время: 14:45.