Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Hard & SoftОбговорюємо все що повязано з компютерами
Вєндозе sucks, це однозначно. Це по об'єктивних параметрах.
А так, кожен судить сам, кому що потрібно від системи...
Вже майже рік (з квітня 2007) на моєму ПК немає віндози. Користуюсь ОС Debian GNU/Linux, testing-гілка Lenny.
Коли вєнду приходиться хоть трохи юзати(знайом щось настроїти, і т.п.), то відчуваєш себе інвалідом, так як там багато яких корисних функцій просто не існує і не передбачено розробниками.
Пропоную сюди сходити http://srom.zgp.org/ (Operating System Sucks-Rules-O-Meter)
гоневний сайт. як з тз авторитетності, так і об'єктивності.
я особисто НЕ ПРАЦЮЮ З ОС. я працюю з програмами.
а більшість проф софту, який я юзаю на вінді в юнікс середовищі просто не має аналогів.
саме банальне: Офіс. Опен-сорс сосе в майкрософта по всіх пунктах крім ціни. + неможливо працювати з проф додатками (Логопорт, Традос) і інтегрувати інші продукти (Лінгво, Файнрідер ...)
а взагалі, тема віндовс vs лінАкс (так називав себе, здається дистрибутив Сусе) вже всіх заїбала. чим хочете - тим і користуйтесь.
складається таке враження, що юзер лінукса - гуру, а юзер вінди - ламер. хєр там.
Не буду критиковать ни одну из сторон... Windows vs Linux - тема действительно заезженная. Тут уместнее процитировать подпись одного из форумчан: "Главное чтобы руки не из задницы росли!. Глюков везде хватает... вот наглядный пример.
P.S. OpenOffice - редчайшее г... Пока юзал, обложил матами всех предков разработчиков до 16 конена :D А в плане аналитики, до Excel'я ему как до Юпитера верхом на черепахе.
а більшість проф софту, який я юзаю на вінді в юнікс середовищі просто не має аналогів.
[/b]
а я особисто саме ОС та її можливості і використовую.
і більшість функцій та можливостей при роботі, які мені потрібні, у вінді просто відсутні, або реалізовані через /dev/ass (тобто, через сраку)
<div class='quotetop'></div>
Цитата:
саме банальне: Офіс. Опен-сорс сосе в майкрософта по всіх пунктах крім ціни. + неможливо працювати з проф додатками (Логопорт, Традос) і інтегрувати інші продукти (Лінгво, Файнрідер ...)
[/b]
Офісом дуже рідко користуюсь, майже ніколи. Під віндою також його дуже рідко юзав.
P.S. OpenOffice - редчайшее г... Пока юзал, обложил матами всех предков разработчиков до 16 конена :D А в плане аналитики, до Excel'я ему как до Юпитера верхом на черепахе.
[/b]
В мене на роботі декілька працівників працюють з OpenOffice і не матюкаются :). Звичайно глюки є і можливості трохи слабші, але можна не боятися перевірок і штрафів за використання піратського софту, не витрачаючи тисячі доларів на придбання MS Office. Щодо можливостей пакету, то іх цілком достатньо для офісних задач. Взагалі, переважну більшіть ділових документів, курсових чи рефератів, можна без проблем повторити, скажімо в Word 6 (Excel 6) для Windows 3.1.
А матюкаються на OO як правило ті, вже хто тривалий час користується MS Office. Я й сам часом матюкаюся, наприклад, коли в електронних таблицях не можу знайти потрібну мені функцю. Але як виявляеться майже всі можливості Excel є, просто функціі по іншому називаються і мають інший синтаксис.
Дякую за підтримку цікаве взагалі висловлювання. Проте софт без операційки добре не поганяє , можете підправити, якщо рахуєте, що я не правий, а одних конструкцій, наприклад, WinXp існує чимало і в кожній серйозний софт працює по-своєму.
Відносно офіса, не буду доповнювати, в маси просто кину, що існує ще Star Office і деякі інші пакети, тобто обирати є з чого, не обов'язково, думаю піддаватись популістським віянням.
складається таке враження, що юзер лінукса - гуру, а юзер вінди - ламер.
Думаю друже, ти з цією думкою запізнився років на 5 ...
Нахтігаль: взагалі-то, цей топік має бути у розділі "ФЛЕЙМ".
Пропоную модераторам його туди і перенести.
А ще краще прикрити...
Взагалі-то цей топік має бути там де він має бути.
Дуже гарно з чужої сторони накидати сміття в тему, а потім запропонувати перемістити її в розділ "ФЛЕЙм".
А я пропоную модераторам прикрити ваші пости в цій темі. Тут ніхто не тягне розмовляти про linux, і тема на перший погляд не зовсім про це.
Можливо доведеться знову задавати тон...
От якби вони ще й так саме добре код писали, як бабло загрібають.