Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
сама знаю, що це погано, але як ти кажеш, іноді треба так робити. хотя багато раз заради "спортивного інтересу" брехала і використовувала, напевно саме гірше було зустрічатись з кількома одночасно, іноді люблю просто в ігри грати, тобто зустрічатись, говорити, що подобається, а потім кидати, але повірь за все треба платити, тому пришлось перестати:(( тепер цікаво дізнатись, що інші робили і про це думають.
Блін мене сестра(не рідна) розвела ппц:
Каже давай покажемо один одному ну ви поняли шо! Каже давай ти перший, ну я дурний показав, апотім кажу давай ти, а вона сказала прикольну фразу:"Я шо, дура". ))))))))) Отак мене розвели....... :???:
Каже давай покажемо один одному ну ви поняли шо! Каже давай ти перший, ну я дурний показав, апотім кажу давай ти, а вона сказала прикольну фразу:"Я шо, дура". ))))))))) Отак мене розвели....... :???:
[/b]
Ну просто познайомились, такий нічо був, тік трохи занудний, ну я ж не розводила, я ж халоса, ну не буду я тратити свої гроші (коли їх нема), коли є нормал. тіп, який може забезпечити дівчину, хоча б протягом відпочинку! :D
[/b]
це називається спати за гроші, а не розвод
__________________ Не стоит ездить быстрей, чем летает твой ангел хранитель
сама знаю, що це погано, але як ти кажеш, іноді треба так робити. хотя багато раз заради "спортивного інтересу" брехала і використовувала, напевно саме гірше було зустрічатись з кількома одночасно, іноді люблю просто в ігри грати, тобто зустрічатись, говорити, що подобається, а потім кидати, але повірь за все треба платити, тому пришлось перестати:(( тепер цікаво дізнатись, що інші робили і про це думають.
[/b]
ну я не думаю, что ты бы с кем то встречалась и говорила "ты мне нравишься",если бы он тебе хоть капельку бы действительно не нравился. или это было только ради денег
__________________ Лучше дорого молчать, чем дешево говорить...