Згідно з відповідним мотивом я відкрию цією темою невелику вікторину. Завтра вранці я задам нескладну загадку, перший, хто відповість на неї вірно отримає невеликий приз від магазину GoldenBox. Другий, хто відповість на неї вірно (якщо на час виявлення мною першої вірної відповіді такий знайдеться) теж отримає яке-небудь заохочення (найбільш ймовірно - це буде одноразова знижка в магазині GoldenBox на певний спектр товару).
Кожен з учасників може дати лише одну відповідь (ця умова дає змогу уникнути статистичного штурму), яка може бути відредагована з проміжком в один день. Якщо вірної відповіді не буде виявлено, умови конкурсу можуть бути зміненими.
Згідно з відповідним мотивом я відкрию цією темою невелику вікторину. Завтра вранці я задам нескладну загадку, перший, хто відповість на неї вірно отримає невеликий приз від магазину GoldenBox. Другий, хто відповість на неї вірно (якщо на час виявлення мною першої вірної відповіді такий знайдеться) теж отримає яке-небудь заохочення (найбільш ймовірно - це буде одноразова знижка в магазині GoldenBox на певний спектр товару).
Кожен з учасників може дати лише одну відповідь (ця умова дає змогу уникнути статистичного штурму), яка може бути відредагована з проміжком в один день. Якщо вірної відповіді не буде виявлено, умови конкурсу можуть бути зміненими.
Сподіваюсь, що нудьгу….
З повагою.
[/b]
Все це виглядає дуже підозріло... :-?
- 10 рублів, - відповів чоловік.
- Гаразд, купую, але в мене є лише 25.
- Я пошлю хлопчину до сусідки, нехай той розміняє гроші.
Продавець послав хлопця, через якийсь відрізок часу той приніс 10, 10 і 5. Продавець передав покупцю шапку та залишок.
Через певний час приходить до нього сусідка й сповіщає його, що той передав їй фальшиву купюру й вимагає повернути гроші.
помилка, він же за шапку отримав 10 розміняних нормальних грошей, знач йому ще докласти 15 грошей треба, бо навіть якщо рахувати шапку грошима то він як продавець по закону ринку не за 10 грн її купив чи зробив!!!