Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Загальні темиОбговорення всього, що стосується нашого міста
ООО!Забула за цікаве фото!!!Колись мені діти скинули на мобілку)))Сказали що то знімали в ліску десь біля 6 школи.Казали що там якась аномальна зона є. Хто що можливо знає? Не знаю правда,на скільки достовірна ця інформація і чи можна їй вірити!!!!)))
Всім, дякую, за активне обговорення.
Чекаю детальної інформаціі про хутор "Грабовий Буд". =))
__________________ ..."В чому полягає суть місцевого андерграунду?" - кожного вечора вертаючись додому, запитував запитував я в самого себе і не знаходив відповіді...
ООО!Забула за цікаве фото!!!Колись мені діти скинули на мобілку)))Сказали що то знімали в ліску десь біля 6 школи.Казали що там якась аномальна зона є. Хто що можливо знає? Не знаю правда,на скільки достовірна ця інформація і чи можна їй вірити!!!!)))
В мене теж колись була ця фотка, а от на скільки вона достовірна і взагалі чи була вона зроблена в Шепетівці це вже невідомо... принаймні мені.
Кста, Ніно, якщо є змога на фотіку зробити фотку з витримкою секунд 30 хоча б , спробуй поставити на щось там фотік і зробити фотку без спалаху, з такою витримкою, думаю ці плями пропадуть, і краще буде видно все що всередині
Нещодавно прочитав книжку "Тайны и загадки Украины" так ось в ній було написано про Дунаївці, ті, що в нащий області. Кажуть, що там похований "принц Подолії"
(http://www.podil.com/history/history29.htm)
І те що його дух ходить по Дунаївцям і по сьгоднішній день.
Можливо хтось про це щось знає?
__________________ ..."В чому полягає суть місцевого андерграунду?" - кожного вечора вертаючись додому, запитував запитував я в самого себе і не знаходив відповіді...
Ще ось яке питання виникає, можливо хтось знає у нащій або сусідніх обастях є якісь пам"ятки історії (замки, фортеці, бункера, інщі споруди,тощо) або природні місцевості (печери, долини) деможуть бути подібні явища?
Мабуть не треба вірити. Бачив цю фотку на форумі військових археологів (там на цю тему багато цікавого є), то там теж багато хто розказував що то їхні родичі фоткали. А швидше за все фотошоп.
А от такі "аномалії" виходять завдяки мошкарі (чи пилинкам) перед об"єктивом, спалах їх засвічує і іноді виходять досить химерні зображення
Берут мои нецки