Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
СпортПро спорт і спортивні події не повязані з нашим містом
Ой...раніше не пропускав жодного заїзду. Памятав на память всіх гонщиків)) Було ше те за часів непереможного шумахера. Але шось згодом піднадоїло) Зараз дивився пару разів шось уже не те захоплення шо раніше, хай тоді завжди один шумахер перемагав майже завжди але все одно цікавіше якось було, а зараз все розмито
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Ну не скажи. Никогда бы не мог бы себе представить ситуацию, в которой чемпион определяется в последнем повороте последней гонке сезона. Просто рак мозгов.
Дождались начала нового сезона. Странное ощущение. Кажется топ-лист прошлого года просто вывернули наизнанку. Полная ж..а у Феррари, Чуть лучше Макларен, без изменений Рено и ... ДУБЛЬ Браун ГП. Фантастика. Всю гонку было ощущение , что Баттон не до конца надавливает на педаль газа из сожаления к соперникам. Ну и красавчики Феттель с Кубицей. За 3 круга до конца устроить такой цирк. В целом этап скучным не был. С чем всех и поздравляю.
Я теж м"яко кажучи шокований, куди формула котиться...
Та всеж Рос Браун малаток! Респект йому і уважуха, вміє боліди створювати!
А Кубіца з Фетелем і самі лоханулись і індусу четверту позицію подарували. Не люблю я цього вискочку!
Берут мои нецки
Последний раз редактировалось Boogor; 30.03.2009 в 08:34..
надеюсь найти на форуме фанатов данного вида спорта
не фанат, но за событиями слежу)
Последнее, что приятно удивило и навело интриг, так это победа Баттона на гран-при австралии. круто, когда есть место для неожидоных поворотов) http://turnir.com.ua
Ги-и-и, Хемілтона дискваліфікували!
Виявилось, що він отримав команду настільки сповільнитись щоб спровокувати Ярно Труллі на обгін під час сефеті кар.
По заслузі, чемпіону недоробленому ))))))))
Берут мои нецки
Ото вже точно, взагалі втратив якшо чесно вже інтерес до формули. Бо там почали ганятись за бабками любою ціною, спорту там вже немає. Пілоти по суті нічого не вірішують.
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!