Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Книга відгуків, скарг та пропозиційТут можна обговорити заклади, інстанції, служби, посадових осіб нашого міста
Привет всем. Интересно было бы услышать ваше мнение относительно Клондайка. Говорят там уже за вход берут по 5 гривен. Разве это ночной клуб? Мне кажется в Шепетовке нету ночного клуба и фиг когда появится(( В общем отписываемся.
Там зараз не краще. Партизан споганився, в Нетішині не знаю ...в Алькатрасі не бував.
А щодо клондайку то вже тут відписувався раніше. А фотка то ваще жесть))) Треба на фотожаби пустить))
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Та мльоть, в наш час було куди піти (кінопрокат на місці клондайку) а зара нема? Ми в їхні роки на гуртки по повній ходили, хай би луччє картингом зайнялись (це навскидку, перше шо в голову прийшло) чєм в 15 років водяру валить... МДХО
ну а зараз в 15 років передивились там всяких лайносеріалів, наших раш і іншої гламурної фігні з лайноглямуром...і з принципами "че модня , а че немодня"
і от тепер якщо ти крутиш карт і ганяєш на ньому, то 99% ти лох, а всі круті пацанчики сидять в юності і квасять...
і на таких як Sinner скажуть "старпьор" (не в обіду) і шо нічого не шарить в "сучасному "житті.
Хтось на цьому добре заробляє, а всі отримують геноцид, ой вибачте генофонд )))
да стопудово, вважати не бухаючих лохами заставляє хтось інший, а інші підримують щоб не случайно не зачмирили - ефект стада. Вони б і самі покатались би на картах чи зайнялись чимось другим, от тіки боязнь відділитись перешкоджає їм.
Ребята давайте не будем отходить от темы. Про проблемы молодежи общайтесь в другом месте. У нас же предмет разговора здесь конкретный объект - Клондайк. Вход уже 10 грн Чем дальше тем лучше. Кстати как вам диджей? http://cs4730.vkontakte.ru/u29569948...x_7a583014.jpg
Була там кілька разів - друзі шари ганяли - видався звичайним бідьярдним клубом! Але не розумію чому там так багато людей, які про більярд нічого не знають.,не зважаючи на те, що більшу частину цього ангару займають саме столи!