Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Фільми та кіноОбговорюєм тут кінофільми, мультфільми, телепередачі
Ріп уже тиждень як є. Фільм гавно ше те....тіки питаю себе чого я знаючи яка то херня все одно його скачав і подивився)) Мабуть більше задля цікавості ніж задоволення
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Не знаю як кому, а книга Ілая по змістовності та сюжету в сто разів краще за більшість фільмів які вище обговорювались...особливо кінець фільму,я був просто в шоці, важко з чимось порівняти!!!! Ще прикольні "Воини света", "Шерлок Холмс", "Соломон Кейн"! Я хотів би подивитися "Жах на вулиці в"язів", "Перси Джексон и похититель молний", "Человек-волк", може хтось бачив?
Фільм про Україну став номінантом на премію "Оскар" серед короткометражних іноземних стрічок. Картина називається "Двері" і присвячена темі Чорнобильської аварії. Її зняли за вісім днів у Прип'яті й Києві. Режисером стала 35-річна ірландка Хуаніта Вілсон.
Це друга картина про Чорнобиль на "Оскарі". В 2004 році премію за кращий короткометражний фільм одержала документальна стрічка "Серце Чорнобиля" американського режисера Меріен Делело. Жінка два роки їздила чорнобильською зоною й знімала дітей, здоров'я яких постраждало від аварії на ЧАЕС.
Фільм про Україну став номінантом на премію "Оскар" серед короткометражних іноземних стрічок. Картина називається "Двері" і присвячена темі Чорнобильської аварії. Її зняли за вісім днів у Прип'яті й Києві. Режисером стала 35-річна ірландка Хуаніта Вілсон.
Це друга картина про Чорнобиль на "Оскарі". В 2004 році премію за кращий короткометражний фільм одержала документальна стрічка "Серце Чорнобиля" американського режисера Меріен Делело. Жінка два роки їздила чорнобильською зоною й знімала дітей, здоров'я яких постраждало від аварії на ЧАЕС.