Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
ЗнайомстваПошук другої половинки, друзів та однодумців
Гоблін мав на увазі що мало хто(тобто майже ніхто) прийшов до фонтану.
Настуня прийшла в 19:00, я запізнився і прийшов в 19:04, проторчав як дятел пів години, х*р кого побачив і попер до ГоБліна. Потім в місті бачив Натсуню, Дорадо, Шепетівчанина, Андрея, кажись все , мож кого пропуситив.
А взагалі так завжди всі я!-я!-я!-я!, а в результаті Х**
Тож добрі люди робіть висновки, якшо ще якось буде щось намічатись, давайте спочатку подумаєм і напишем чи будете чи ні!!!!
Мдя, вот мне тока интересно, почему аксель никого не видел... Чесное слово... Тут еще и на понт берут, аксель пришел один, профтыкал, никого не надыбал, и фтыкал у меня... Интересно...:-D
Мдя, вот мне тока интересно, почему аксель никого не видел... Чесное слово... Тут еще и на понт берут, аксель пришел один, профтыкал, никого не надыбал, и фтыкал у меня... Интересно...:-D
[/b]
Особисто я підійшла до фонтану і не побачила ні одного знайомого лиця( а в лице я знаю Діму і Акселя )а так як Вітя прийшов пізніше то мене вже не було... :-|
Давно я не ходив на чатівки... років 3-4... і то було у Львові.
Я б із задоволенням сходив би, познайомився з вами, але ... 25 км відстань відносно суттєва :)
[/b]
А де ти знаходишся???
Є чудова можливість Чатовки 1 вересня - поїхати всіми разом на KEY WEST FEST 07. Тим більше що для шепетівчан які їдуть зі мною будуть знижки про які можете прочитати http://shepetivka.km.ua/forum/topic736.html
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!