Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
кажется он даже процитировал твое сообщение и попросил, как еще лично к тебе обратиться? или же у тя есть какой-то титул?
Є особисті повідомлення для цього. А взагалі тема називається "пропозиції по сайту". Я свою пропозицію вніс. Все що стосується всього іншого, або особисті питання - будь-ласка, я готовий обговорити через особисті повідомлення.
Може б зайнятись якоюсь розкруткою, місцевою рекламою, активнішою фільтраціює від флуду/нецензури?
На даний момент активних учасників значно більше, на головній форуму є відповідна статистика. На жаль активність кожного окремо взятого учасника не висока, тому і виникає в декого ілюзія відсутності людей.
Щодо розкрутки, то я зі свого боку замовляв розклейку афіш, рекламу в контакті та однокласниках. Та чомусь реєструватись і брати участь в житті сайту рідного міста не поспішають. Якщо запропонуєте методи залучення цільової аудиторії на сайт, то буду дуже вдячний.
До речі на форумі не з'являється чимало старожилів типу вас, якщо у когось залишились їх координати то можете їм нагадати про наш сайт.