Nino, ти смієшся? Що це за повідомлення? Давайте будемо так кругом писати задля рахунку...до речі спостерігаю за повідомленнями цього користувача. Кілька слів максимум кругом. На інших форумах це вважається флудом і банять між іншим одразу і ніхто не сперечається. А у нас як на базарі
Nino, це ж не моє рішення, а адміна. Я б просто попередила, але кажу яка ситуація на інших форумах. Якби у нас не закатували скандали за бани було б простіше! А в нас лю***** грати на нервах. Кругом по-іншому і до цього треба ставитися простіше. Я ж нікого не залякую. Просто прошу проявляти солідарність
Для мене це був корисний пост,оскільки я зацікавився цією маркою!Адмін ти сказав що на форум не лізиш,тут модери працюють!То якого хера попередження?Вам скопіровати всі ваші пости в яких немає смислу.Ви вообще розпоясались!
Loniel, адмін є адмін...якщо хтось з модерів пропустив недоречне висловлювання, адмін має право видаляти повідомлення, банити і т.п. А якщо б модерів не було, а був би адмін, то що робити? В нашому разі я ж не можу постійно сидіти на форумі...хтось занйтий, хтось вчиться. Тому я вже говорила про людину, яка завжди є на форумі - новий супер модер. І давайте закриваємо цю тему! Повретаємося до того ж самого