Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Хе...тема ця вже піднімалася в розділі секс)) Але тут можна більш відверто поговорити) Ну на мою думку не все так просто, по перше залежить від самої жінки а вони як відомо бувають різні) Здебільшого то бачу що переважає група якій треба лише гроші!!! Вже давно відомо хай буде в тебе маленький член, лиса голова і ріст метр в кепці але якшо в тебе є бабки ти бог.
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Створюючи ту тему я вже мав свій варіант відповіді. Планував відповісти коли набереться відповідей, але бачу тема не дуже жива. І навіть із того мізеру відповідей, що там є, хтось близький до моєї відповіді. Але хіба ви від кожної жінки вашого оточення хочете сексу? А там тільки одна відповідь по цьому питанню і ще з тієї теми в даний момент виходить, що ми жінок знаем краще ніж себе.. Сам фільм пам'ятаю, але не дуже і все ж там теж є відповідь на назву фільму.
вони хочуть слухняності, щоб ми виконували всі їхні забаганки, ну і звісно щоб читали їх думки, здогадувалися чого вони хочуть, щоб їм не доводилося навіть нас просити :D
__________________ Не стоит ездить быстрей, чем летает твой ангел хранитель
а це все одним словом: уваги. Ніно, там теж про увагу говорила і всі її слова можна одним цим же словом об'єднать. І подарунок з малюнку, чи в житті -прояв уваги. Тільки на малюнку жінка -меркантильна. А ми буває даруємо щось, щоб компенсувати недоувагу. І в фільмі, одна була схильна до суїциду, бо на неї уваги не звертали... Назву теми видно на загальному форумі, якщо вже шифруватися, то треба якимось чином і назву теми ховати, бо з назви ж зрозуміло про що в ній говориться
Immortal о то ти точно сказав...ненавиджу коли мала починає дутись із за того шо я відітєлі не зрозумів шо вона хоче...вони думають шо ми екстресенси якісь..а потім ше білше дуються коли ми не вгадуєм що вони хочуть..
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Vent, я так понял, полагается на свой личный опыт))) Но стоит ли грести всех под одну гребенку? Думаю, если бы у тебя был бы такой дар как у чувака в фильме ты поменял свое мнение))) (А может и ориентацию) В любом случае большинство - не все!
Vent, я так понял, полагается на свой личный опыт))) Но стоит ли грести всех под одну гребенку? Думаю, если бы у тебя был бы такой дар как у чувака в фильме ты поменял свое мнение))) (А может и ориентацию) В любом случае большинство - не все!
ну может не все под одну гребенку но большенство рано или поздно прикодят к одному... машину, шубу, квартирку, ну и детей... хотя я и сам не против иметь отличное семейное благополучие, главное чтоб мнения совпадали!!!
__________________ Дорога к успеху всегда закрыта на ремонт.
/////ALPINE