У Київстра на початку були лаги ше і добрі, але зараз це мабуть самий стабільний провайдер у нас. Але я ніколи не передйу на нього з такими тарифами
Швидкість доступу до інтернету, Мбіт/с 2 5 8 20
Щомісячний обов'язковий платіж, грн 55,00 70,00 90,00 140,00
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Ос, а бонуси, якими можна покрити наступний місяць? виходить що за 1 щомісячний платіж проплачуєш на 2 місяці. А за 50грн бонусних збільшення швидкості в 2 рази, також не вигідно?
бонуси в Київстара..ту суму яку ти платиш за місяць тобі вертають на мобільний ..або ти можеш замовити послугу подвійна швидкість ..я вже не памятаю коли поповняв рахунок...
один. за бонуси, скільки та платиш за тарифний план, стільки тобі бонусів падає на рахунок. а там ти вже можеш вибрати чи на телефон скидати чи проплачувати ними інтернет, посилання не можу знайти.
і ще одне, не ведіться за роутер за 1 грн, там його налаштування буде коштувати 200 грн))
не ведіться за роутер за 1 грн, там його налаштування буде коштувати 200 грн))
Йопт а шо там його настраювати? В мене вдома такий стоїть
А щодо бонусів то на сайті жодної згадки шо подвійну швидкість можна оплачувати бонусами, підозріло це все
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!