Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Місцеві вибориОбговорення місцевих виборів у нашому місті
Надеемся следующий мер сделает не меньше для Шанхая , нужна то малость , хорошая дорога от магазина до школы , дети по колена в грязи домой возвращаются , ну и интернет нормальный протяните , тут такиеже как за ЖД люди живут .
Надія це добре, але, жахливі дороги у нас кругом, стоїть тільки з"їхати з центральної. Вчора їхав через Кузнєчну - то жах, такої багнюки я давно не бачив.
За Шпильченко на Шанхае открыли аптеку ! Мелочь ? Да , но необходимая и долгожданная !
Чого ти так замнього агітуєшь? ти що з соцпартії?
---------- Додано о 09:52 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 09:48 ----------
Цитата:
Сообщение от mdmdmdmdmdmd
Конечно основная заслуга в газификации и запуске аптеки у наших жителей , я и сам несколько раз возил в Хмельницкий заявы Лундышеву с подписями жителей микрорайона с просьбами посодействовать газификации . Но факт остается фактом , со временем заслуги признают ... Вот будут ли с благодарностью вспоминать нынешнего кандита который станет мером ? На этот счет есть большие сомнения , хотя , вера в лучшее должна быть всегда .
---------- Додано о 23:06 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 22:22 ----------
Задайтесь вопросом почему группы поддержки нынешних кандидатов стараются приуменьшить заслуги нынешней уходящей власти ? У психологов получите ответ " На подсознательном уровне оправдывают своё плохое ещё не состоявшееся но в силу сложившихся обстоятельств всеже возможное руководство " .
Да, я заслуги цієї влади кожен день бачу, особливо коли їду по проспекту Миру, Українській, Залізничній (ну типа по асфальтованих вулицях) і виро***ю такі піруєти щоб машину не побити. Ями по 40 см. глубиною.
Шановні шепетівчани! Скільки бруду? А хоч один із вас, хто поливає інших брудом, хоч щось сам зробив доброго у своєму житті? Я знаю, що серед вас, є такі люди, які навіть в автобусі не поступляться місцем! Нашим людям ніколи ніхто не догодить! Наприклад: ви забули, як 5 років тому ви мерзли у своїх квартирах, водопостачання у ваших квартирах було по визначеним годинам - а що ви маєте тепер - в квартирах - тепло, вода - майже цілодобово (Шпільченко відкрив нові скважини), у більшості дитячих садочках та школах - індивідуальне опалення!!!! А чи не цього ви хотіли? Ви ще колись будите за Шпільою плакати, як зараз плачите за Кучмою!!!!! А освітлення на вулицях, а вивіз сміття та багато інших добрих справ, про які ВИ, ДОБРІ ЛЮДИ, вже й забули, тому що людина швидко звикає до чогось кращого, чи вам цього мало? Чисто не дам де прибирають, а там де не смітять! І це все при мізерному фінансуванні......яке ВІН випрошував!!!!! До речі, ту машину, на якій їздить його донька, купив її чоловік-бізнесмен, який 2-х поверховий будинок також будує зі своїм рідним братом! Перед тим, як наводити наклепи на інших - подивіться спочатку з боку на себе!!! Можливо, Шпільченко і дійсно не все виконав, що обіцяв! А залізничники за ним і досі плачуть! Тому що ВІН - людина порядна і дуже добра!
Шановні, розплющіть очі і уважно подивіться на бігборди. Про якого Дячука ви говорите. Дячук Микола Миколайович 1978 р.н. здається, людина, яка багато зробила для міста, дуже розумна і обізнана у всіх проблемах шепетівчан. І нікому він морди не бив, це зовсім не той Дячук, який сидів у тюрмі і якому близько 50 років. Самі не знаєте про що говорите, аби кого небудь брудом облити!
madlen а ви часом не з його команди? Щось не дуже це схоже на душевний потяг !?! з мик.мик.знайом давно-нічого доброго крім маски нема.
Шановні шепетівчани! Скільки бруду? А хоч один із вас, хто поливає інших брудом, хоч щось сам зробив доброго у своєму житті? Я знаю, що серед вас, є такі люди, які навіть в автобусі не поступляться місцем! Нашим людям ніколи ніхто не догодить! Наприклад: ви забули, як 5 років тому ви мерзли у своїх квартирах, водопостачання у ваших квартирах було по визначеним годинам - а що ви маєте тепер - в квартирах - тепло, вода - майже цілодобово (Шпільченко відкрив нові скважини), у більшості дитячих садочках та школах - індивідуальне опалення!!!! А чи не цього ви хотіли? Ви ще колись будите за Шпільою плакати, як зараз плачите за Кучмою!!!!! А освітлення на вулицях, а вивіз сміття та багато інших добрих справ, про які ВИ, ДОБРІ ЛЮДИ, вже й забули, тому що людина швидко звикає до чогось кращого, чи вам цього мало? Чисто не дам де прибирають, а там де не смітять! І це все при мізерному фінансуванні......яке ВІН випрошував!!!!! До речі, ту машину, на якій їздить його донька, купив її чоловік-бізнесмен, який 2-х поверховий будинок також будує зі своїм рідним братом! Перед тим, як наводити наклепи на інших - подивіться спочатку з боку на себе!!! Можливо, Шпільченко і дійсно не все виконав, що обіцяв! А залізничники за ним і досі плачуть! Тому що ВІН - людина порядна і дуже добра!
Особливо сподобалась фраза "Ви ще колись будите за Шпільою плакати" ...і відразу згадав про кимось додану тему "Виборчий гумор" і фото №1. Автор цього фото , як у воду дививсь. Нострадамус йо-ма-йо.
Звичайно, Шпіля щось зробив, але дуже мало. А я за нього 4 роки тому голосував. Особисто не знав, але дуже його всі хвалили, мов "господар і дуже чуйна, добра і порядна людина". Повівся я тоді. А зараз таке саме співають про Полодюка. Другий раз я на це не поведусь. Однозначно Синюта. Якось він набагато надійніше виглядає.
у більшості дитячих садочках та школах - індивідуальне опалення!!!! А чи не цього ви хотіли? !
...саме кумедне у цій ситуації( кумедно до сліз), що індивідуальне опалення там включили тоді, коли всі добряче промерзли.....ось такий парадокс.........
Таке враження що цей форум веде і спілкується сам з собою Синюта і ще два кандидата.Невже в місті 20-40 людей мають доступ до інтернету?На сорок сторінок форуму одні і ті самі. Народ ВИ де? Знов виберем що попало? АКТИВНІШЕ.Ще в нас тільки не було мера комісара-політрука.Цьому найбільше будуть раді працівники 12 містечка.Вони вже давно не знають куди його подіти.
---------- Додано о 22:20 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 22:04 ----------
Цитата:
Сообщение от MTCTANYAMTC
В когось щось з памятью!!!Скважини пробурив ще при Малалькіну Вітя Лобай.Місто вичистив Юра Шайнога коли став директором Благоустрію.