Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Шо ви до людини пристали. Може в нього дійсно 8 серверів. Питання що то за сервери, якщо він ОЗП для десктопів скупає...
P.S. Яруто, в тебе конкурент з"явився. Треба тобі ще 7 PIII купляти
Последний раз редактировалось Dentist; 02.09.2011 в 18:38..
Хлопці, щось не дуже зрозуміло. Хлопець прийшов, спокійно відкрив тему. Розумничати на тему "ти звичайний юзер, а я суперхакер" почав все-таки Яруто, людина просто відповіла. І не треба на неї давити.
Особливо цікаво, що це роблять модератор цього розділу та форумчанин, який ненабагато переріс вік 14 років, і теж не завжди грамотно пишучий (чим докоряли Волтару).
вибачаюся але я тему зробив не для того щоб в ній оффтопили а для покупки ОЗУ
якщо так цікаво що і як творится зробити скріни?
серваки самп,кс,ксс
якщо завідно що я в 14років добився більш чим ви в 16 то ліс в другій стороні
вибачаюся але я тему зробив не для того щоб в ній оффтопили а для покупки ОЗУ
якщо так цікаво що і як творится зробити скріни?
серваки самп,кс,ксс
якщо завідно що я в 14років добився більш чим ви в 16 то ліс в другій стороні
Що і як твориться мало тут кому цікаво. Можеш зробити скріни і буде тобі +1 в ЧСВ, а як зробиш фото то навіть +2. А серваки зазвичай із десктопного заліза не збирають, та й в датацентрах держать. Подробиці можеш в Адміна дізнатись, а то й Dj Os-a. Просто якщо ти хочеш зробити сервери для вузького кола користувачів (напр. із своїх друзів/знайомих), то проблем в тебе не буде, якщо ж захочеш "розширятись", то твого заліза і твого каналу з часом буде мало. Будуть проблеми з пінгами, доступністю серверів - народ буде тебе сварити.
пс:я про суперхакера не писав
я питав нащо йому скільки
і отримав відповідь
але не зовсім ствердну
Ну, якщо і після цього допису Дантист щось комусь скаже про грамотність, то я буду довго реготати
Тобі розібрати твій допис по словам, щоб нагадати що ти писав, а що ні, товаришу компьютерщик, котрий не зміг навіть відеокарту нормально поставити і вирішивший із-за цього міняти материнку? Чи розказати, що слово "ствердну" в твоєму реченні всунуто досить безглуздо?
І ти можеш пояснити - а чим вже особисто тобі Сашко перейшов дорогу, що ти тут його згадав?
Ну, якщо і після цього допису Дантист щось комусь скаже про грамотність, то я буду довго реготати
Dentist, така ж людина як і ви всі, і має такі ж права як і інші користувачі форуму, тому хочеться трохи розвіятись флудом))
А за грамотність Яруто, то давно знаю що він криво пише))))