Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
15 активних, звісно, а хто ще буде підтримувати форум, і флудом і базаром) ось ти за 3 роки написав тік 150 повідомлень, чи мало тем для обговорення чи чого бракує?
Действительно мало интересных тем! Вот даже когда интерлинк пришел в Шепетовку у всех было уйма вопросов, админ илинка засветился на сайте и свалил отсюда ..... не относятся серьезно к форму !!! существует только 15 человек которые ведут дискуссию не более.... необходимо привлечь людей, а в частности молодежь которая висит вконтакте в поисках приключений....
Действительно мало интересных тем! Вот даже когда интерлинк пришел в Шепетовку у всех было уйма вопросов, админ илинка засветился на сайте и свалил отсюда ..... не относятся серьезно к форму !!! существует только 15 человек которые ведут дискуссию не более.... необходимо привлечь людей, а в частности молодежь которая висит вконтакте в поисках приключений....
За адміна ілінка не знаю, не думаю, що причиню його зникнення є форум, дурня взагалі, може в нього не має просто відповідей на питання які йому задавали?
А може не треба робити соц. сітку для Шепетівки (яка вже провалиться не розпочавшись) а самому запропонувати деяким знайомим відвідувати цей портал? Досить критикувати чиюсь роботу (яка виконує функції не перший рік), не маючи за плечима нічого, твій сайт ilovebmw.ru якось не дуже представлений. Тому давай не розпочинати пусту демагогію, що тут не має що знайти, НЕ МАЄ потрібної теми, то створи її, хто заважає?
А не можна зробити так, щзоб на форумі три підряд знака оклику в дописі автоматично замінювалось на щось тіпа "я дуже занервувався і злий на весь світ"? Чи хоча б на просто "на даний момент неврівноважений"?
---------- Додано о 17:21 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 17:20 ----------
За адміна ілінка не знаю, не думаю, що причиню його зникнення є форум, дурня взагалі, може в нього не має просто відповідей на питання які йому задавали?
А може не треба робити соц. сітку для Шепетівки (яка вже провалиться не розпочавшись) а самому запропонувати деяким знайомим відвідувати цей портал? Досить критикувати чиюсь роботу (яка виконує функції не перший рік), не маючи за плечима нічого, твій сайт ilovebmw.ru якось не дуже представлений. Тому давай не розпочинати пусту демагогію, що тут не має що знайти, НЕ МАЄ потрібної теми, то створи її, хто заважає?
Сайт БМВ направлений зовсім на іншу справу..... а мету його створення я розголошувати не хочу поки .... ніхто навіть близько не бачить що сайт Шепетівки потребує перебудови !!!
І для того щоб знайомі почали відвідувати портал потрбіно хоча б зробити його актуальним і цікавим, а не так що новини обновляються раз в місяць!!!
Последний раз редактировалось Эвген; 29.08.2011 в 19:33..