Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Достали уже словодрочеры своими поучениями . Пишите на удобном и всем понятном суржике , а кому не нравится валите домой на говерлу , там ваша историческая родина .
Достали уже словодрочеры своими поучениями . Пишите на удобном и всем понятном суржике , а кому не нравится валите домой на говерлу , там ваша историческая родина .
А md - це від того самого слова єврейського походження, чи я помиляюсь, пане md-звон?
Одне діло коли людина просто помиляється, це для школяра несмертельно. Друге діло коли він на базі цієї помилки будує цілу теорію і вважає себе розумнішим за дорослих людей.
Не подобається спілкуватись українською, лежить душа до суржика? Шукай в одноклассниках Сердючку і насолоджуйся, або вперед на "историческую родину удобного языка" - Донецьк, тобі там навіть проффесора можуть дати.
Этот форум уже каким то базаром стал как писали в теме за соц. сеть (тут только 15 человек активные на форум).
Откровенно хочу сказать что вы уже на бабок с лавочки похожи.... начинает обсуждать кто есть кто !!!
Если будут еще такие темы создавать то форум можно смело лавочкой назвать!!! А вас бабками которым нечего делать.
Этот форум уже каким то базаром стал как писали в теме за соц. сеть (тут только 15 человек активные на форум).
Откровенно хочу сказать что вы уже на бабок с лавочки похожи.... начинает обсуждать кто есть кто !!!
Если будут еще такие темы создавать то форум можно смело лавочкой назвать!!! А вас бабками которым нечего делать.
15 активних, звісно, а хто ще буде підтримувати форум, і флудом і базаром) ось ти за 3 роки написав тік 150 повідомлень, чи мало тем для обговорення чи чого бракує?