Декілька років громадяни з району мали зручну послугу... Автобуси з сіл їздили через місто, це було дуже зручно, адже автобус висаджував і забирав пассажирів біля ринку. А як відомо для людей з сіл - це їх заробіток( свіжі молочні продукти, овочі, фрукти), а літні люди, що їм робити, як добиратись до центру міста і щоб потім ще встигнути назад на рейс?????????????? З недавніх часів автобуси перестали курсувати через місто, мотивуючи тим що їм заборонили!!!!!!!!!
ну ви вже там взагалі жируєте (громадяни з району)... краще мовчіть бо будете взагалі пішки добиратись Покращення вже сьогодні!...
Гадаю це не остання заборона від Антонюка в цій сфері, не дарма ж він стільки чесно награбованих грошенят викинув на ці б/у автобуси. Та якщо з другого боку подумати то нехай забороняє, люди швидше з крісла вишвернуть.
Не думаю, що можна заборонити висаджувати та саджати людей у автобуси в місті.
Просто приміські автобуси мають починати маршрут від автостанції, а вони, як я зрозумів, цього не роблять, бо це не вигідно. Там станційний збір треба платити та й пасажирів мало, ніж просто зупинитися в центрі.
А про МАНи я чув тільки хороше. Дуже зручні автобуси і часто їздять.
Ненадовго...в новому випуску агіт-газети "Шепетівка" під заголовком "Перевізники погрожують страйком" написали що заборони ніхто не знімав, бо кабмін рішенням від 1997 року сказав, що не можна зупинятись в межах міста і все.
Те що перевізники місцеві будуть протестувати не дивно, але дивують їх аргументи. Вони кажуть що в Києві та Хмельницькому проїзд приміським автобусам заборонено, відверто брешуть при чому на шпальтах газети. Я був у Хмельницькому, Бердичеві, Житомирі, Рівному...там проїзд не заборонено! Автобуси зупиняються на зупинках які зручні пасажирам, а не перевізникам маршрутів по місту. Який сенс створювати незручності своїм же городянам? Це ж не тільки лишніх 2 гривні на проїзд, це ще і час та здоров'я, яке люди похилого віку витрачають на лишні перенесення свого багажу.
Підтверджую...в Рівному зупиняються..більше того до деяких районів міста міжміськими маршрутками тільки і можна дістатись...там місцевих маршрутів нема
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!