Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Мобільний зв'язокОбговорення мобільних телефонів та операторів зв'язку
Чувак, супер, молодчага, ценю! Чистий BenQ-Siemens - це вже не колишній SIEMENS.
А саме такі моделі як C81, E71, EL71, M81, S68 - це супер! Вони побудовані на базі SIEMENS S75 і їхня платформа називається NewSGold...
Я маю S65, S75, SX1 (на днях продав EL71 за 600 гривень! )
І вони мені подобаються не своєю дешевизною, а можливістю тюнінгу. Я перевернув майже усю системну графіку, в мене зроблений тюнінг в стилі Windows Vista. Динамік кричить як скажений, при цьому хороша якість звучання збереглась. Є можливість розширювати функціональність телефону патчами і ельфами (названо від форматів файлів *.elf). Такий тюнінг реально робити навіть на дуже ранніх моделях телефонів SIEMENS. Ну якщо ви зацікавились, то можете питатися, я постараюся дати відповідь.
З.І. SIEMENS - це не такі погані телефони, як здається на перший погляд. Якщо у вас є комп'ютер, то з ним можна зробити дуже гарну річ ;)
У меня el71, без одного месяца 2года. Сейчас в ремонте, полетел шлейф. И все равно я им доволен- слишком много ему приходится трудится. В свое время случайно удалил украинский t9, где можно скачать так и не нашел. Может подскажешь?
65-я и 75 серии уложили сименс-мобайл. 1 миллион долларов ежедневных убытков. Абсолютно механически слабая разводка плат . Некачественная пайка. А о софтах и говорить не приходится. Бенки только словом сименс на поминают этот кошмар. Новая линейка на голову выше предыдущей. Эх, сколько денег было заработано на перепрограммировании 52, 55, 65, 75, sx1 -х. И особенно 62-х.
BenQ-Siemens - то вже не ті Siemens. Там зовсім інша платформа, побудовані не так.... З-за цього і не глюкануті такі. Та й урізані можливості (тюнінгу ніякого немає :( ) ФС закрита... Коли, раніше, компанія SIEMENS випускала черговий апарат, то там стояла сира версія програмного забезпечення - і тому глюки. А коли оновишся до вищої і вищої, то глюки пропадають! По крайній мірі так на х65, х75, х85 (C81, E71, EL71, M81, S68)...