ага, якшо і так сайт знаходиться на перших позиціях по запиту: Шепетівський сайт, офіційний сайт шепетівки і т.д. може і не треба на ньому прямого входження ключовика, якщо можна продвинути також по іншим СЧ і НЧ запитам?
---------- Додано о 22:10 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 22:09 ----------
А про індексацію сам зрозумів шо сказав? Може малось на увазі видачу ПС?
Шепетівчанин, я розумію що кажу, не перший рік працюю в веб студії. Я хоч дизайнер, але сеошнік за такі речі напрягає дуже жостко. Що можна прописати текстом, потрібно прописувати текстом, малюнки використовуємо лише для нестандартних шрифтів.
В даному сайті є слоган, і він прописаний відомою цитатою? То до чого питання? Кажу ще раз, якщо логотип простий і зводиться до стрілочки і напису стандартним шрифтом, його потрібно прописувати. Про що мова. Я навіть говорити не хочу про дурне. Ця тема стосується пропозицій по сайту. Я як дизайнер побачив поганий логотип. Якщо є спеціалісти, які хочуть, а головне в змозі це обсудити, прошу, є приватні повідомлення.