Ви б подивилися на себе зі сторони . Я думаю що ви даже не розумієте про що ви говороте. Бо ж частиную цих памятників, є памятники погиблим солдатам.Я згоден у цій війні було багато чого непраавильно. Та якби не ці люди мпи зара не жили спокійно не думаючи :
"Блин, приехать щас в родную Шепетовку, причем без всех этих универских пакостей, прыгнуть на постель, выспаться нормально за последнюю неделю, выпить Чернігівського Білого бутылок 4-5, посмотреть какой-то прикольный клипец, пойти увидеть друзей, пообщаться с теми, кого малость забыл, а вечером напоследок заняться сексом!(PLAGIATOR вибач що навів приклад з твоїх думок) "
А б цілували засрані дупи і пахали на німців!!!!!!Всім відоме явище як "проводи". А куди підуть люди які не мають батьків, близьких туму що вони ,своїх нащадків, зхищали ізагинули. А тещо після розпису молята ідуть на вічний вогонь, тож не просто так. А "панки" які там постійно гадять , то вже не особистості, і не зовсім люди. Я думаю що всім варто задуматись про глибокий зміст думки по відношеню до цих Памятників і до всьго культурного взагалі.
Cиди там де ти сидиш ___ там пий своє Чернігівське пиво хоч залийся, потім обригайся і займись сексом зі своїм матрасом !!! проспишся ,помиєшся а тоді в Шепетівку приїзди