Обсуждаем все что связанно с этими видами спорта! Два боксера одновременно попали в нокдаун
Британские боксеры Пол Сэмюэлс и Селло Ренда одновременно оказались в нокдауне в бою друг с другом, пишет издание The Sun. Во втором раунде поединка они одновременно нанесли боковые удары левой рукой, и оба удара оказались точными. Сэмюэлс и Ренда сумели подняться на ноги в течение десяти секунд после нокдауна, и бой продолжился.
В итоге победу техническим нокаутом в третьем раунде одержал Сэмюэлс. Он побывал в нокдауне не только во втором раунде, но и в первом. Что касается Ренды, то он в первом раунде получил рассечение над левым глазом.
Сэмюэлс и Ренда выступают на профессиональном ринге в категории до 72,6 килограмма. 36-летний Сэмюэлс провел 29 боев (20 побед, семь поражений и две ничьи), а 24-летний Ренда - 27 боев (18 побед, восемь поражений и одна ничья). Источтик: lenta.ru
Хто дивився бій Менні Пакіяьо і Мігель Котто!!!!!Котто після того як програв Барері став іти на спад,його психологічно зломано.Хоча Менні і підготовлений був більше.
Класний бій!!!!Тепер чекаю Пакіяьо і Майверзер!!Ставлю на майвезера......Пакіяьо на куражах після кількох перемог і тому психологічний не готовий до бою.Да і Майвезер не його тактика.Він не зловить Флойда на ногах,програв на ногах значить програв бій.
Мені вистачає на все і ще залишається щоб в 6 ранку на кросс вибігати.
Кросс классна штука тільки треба відказатись від кількох годин сну))пам*ятаю декілька забігів було за останні роки, але тривали вони по пару тижнів не більше)))
На трєніровки полюбому треба ходити) не знаю) може це мені так, но мені подобається і дуже сильно. Так як зараз не в Шепетівці то Чотирбоки відпали, дуже жаль... але зараз, там де прописаний) хожу, і в общагі тоже))) ну тут тоже треба дивитись чи ходити чи ні...кому як....просто шоб не було потім...ой прийди поможи його отх**рити, бо я не можу...це вобше п***єц...мене тупо виводять такі люди) як це не можу?? оце вбили в голову і все....всі ми все можемо, просто треба інколи переступати через свої принципи і іти наперекір собі...мистецтво бою дуже виховує....і вчить здержувати емоції...я ше не навчився))
Последний раз редактировалось Lego; 12.12.2009 в 16:32..
: нет предела совершенству)))