ВаДян - Не за горами наш час (Batl2 R 1) - чудова робота. Якісно і головне по темі. Знову косяки з беками трошки, зверни більше уваги на цей аспект. Видно неозброєним оком що дуже стараєшся, а це вже пів справи, бажання багато значить.
DieSel - Не за горами наше время - непогано, видно що спокійний стиль тобі мало притаманнний але старався. Лірика тільки на перший погляд здається легкою, насправді її не легше читати ніж агресивний хіп-хоп. Щодо тексту то хотілось би цікавішої подачі, занадто прямолінійно і в деяких випадках можна самому речення закінчити, нема несподіванок.
Jamelle - Не За Горами Наше Время - ось і надибали твоє слабке місце. Ти тотально не попадаєш в спокійні біти. Точніше сказати трек вишов не занадто ліричним) Мікрофон також варто трошки далі тримати) Теми не зрозумів, впевнений що був би біт агресивнішим вишло би краще. Ну і саме головне - тобі співати не варто!
OZ-прости(b2r1) - дуже кидався, старався чітко попасти і біт але натомість навпаки тільки змазував трек. Також є зауваження щодо дикції, якщо спокініше читаєш це не значить шо не треба працювати над вимовою. Щодо теми то якщо це правда то мені мабуть його не зрозуміти, це твої переживання і думки, але якщо ти то вигадав то фантазія в тебе ще та
Ш.Ш. - Я вспоминаю - де лірика??? Щодо теми треу то було передбачити не важко якою вона буде) Можу сказати що це вишла одна з твоїх кращих робіт, але вистрелив нею ти не в тому раунді.
Тєма-Пробач... - аналогічно, де лірика? По друге обмежень по часу не було, а ти мало того шо трек 1 хвилина так ще і пів треку проіграшу. Таке враження що ти знав наперед що суперник не пришле трек і злив раунд. А за таке можем і наказати
SerЖ 2 2G_Прасти... - повязав життєву ситуацію з темою - похвально. Є зауваження щодо рим - якось корявенько тект написаний. В цілому робота вишла слабенькою, можливо лірика це не твій формат але треба було постаратися, а я цього не помітив.
В цілому ситуація вишла передбачувана, більшість погано справились с задачею. Ми з суддями навмисне дали такі теми і не промахнулись, якщо ви гадаєте що лірика вам не знадобится в майбутньому помиляєтесь, не один репер без неї не обходився рано чи пізно, життя є життя іноді також хочется показати і інші сторони себе. Щодо тих хто прошов напишем згодом, коли всі судді залишать коментарі.
До речі питання до вас учні, коли ваші ЗНО закінчатся, а то не бачу сенсу давати вам завдання на 2 тур якщо у вас немає час як ви кажете