Я вважаю, що в будь якому разі треба тільки на себе розраховувати і підтримку близьких людей...нічого хорошого не чекаю. Як кажуть..треба готуватися до найгіршого
А мені от чесно кажучи Яник подобається більше ніж Тимошенко... доречі у Тимошенко і судимостей більше... а у Росії кажуть вона ще досі в розшуку, але то вже таке... після бою як кажуть, кулаками не махають...
Особисто я не думаю що нам стане краще жити, але й гірше вже нема куди... але все ж таки хочеться сподіватись на краще, та вірити в те, що колись це повинно скінчитись
Mendeleev
Особисто я не думаю що нам стане краще жити, але й гірше вже нема куди... але все ж таки хочеться сподіватись на краще, та вірити в те, що колись це повинно скінчитись
гірше ще може бути.невиплата зарплат,пенсій,соцзабезпечення,підняття податків,подорожчання...азаров уже кричав після другого туру що бюджет порожній.а зараз будуть "відбивати"затрачені кошти на вибори.поки ще апарат влади перетасують...
Всі ми надіємося тільки на краще але мало надії , що цей мільйонер збалансує напрями зовнішньої політики України заради інтересів позитивного поступу України у світі. В сфері зовнішньої політики його буде цікавити перш за все бізнесовий інтерес чи то в Росії , чи то бажання примножити свої статки за рахунок поширення його в інші країни. Немає жодного сподівання , що ця людина щиро поставить інтереси країни , народу вище своїх меркантильних інтересів.
юля не здасться-яник не потерпить(вірніше ахметов та інші донецькі люді).чого добились?що маємо?ГАНЬБА!!!
Юлька вчора сказала що алігархи знову прийшли до влади, цікаво, вона та її оточення, які володіють доброю половиною України ,не алігархи? Взяти б славнозвісну фірму сварог, вони розграбили всі колгоспи в нашому районі, поля успішно засівають ріпаком, а гречку закупляємо в китаї