Як вам ця гра? Знаю, хоч і стара, але вона мені до цих пір подобається... Я її тюнінгую. Зараз до такого максимуму затюнінгована, що її просто не впізнати. Не грав її вже більше місяця. Просто побачив розділ Комп'ютерні ігри і вирішив тут написати...
Ага, Grand Theft Auto IV - Дуже точний аналог Нью-Йорка (у самій грі місто називається Ліберті Сіті). Там буде навіть метрополітен...
Точніше воне вже місяць як вийшла на PlayStration 3 та Xbox 360. А на комп'тері виробники ще думають чи робити її...
да...нова гра - буде супер... аби в нас в місті була городска сєть, то.... можна було б ділитись на команди і рубатись один проти одного... оце то б круто було б .... снайпери на криші... вертольоти...танки.... і ти...
ВаДян, ідея - чудова.. цікаво, коли можна буде порубатись?... мабуть після швидкісного нета на очеріді міська сєть...
гра багатоочікувана... з радістю чекаю.... продививсь відео...графіка - супер...деталізація також... чекаєм ....
Хлопці, я звісно ж до вас приєднуюся, як фанат серії ігор про GTA...
Якби ж ви знали, скільки вже я її чекаю :shocked: , з глузду можна з'їхати. Надіюся, що виробники не підведуть і дійсно восени ми б в неї вже пограємо на ПК...
Там навіть на радіостанціях буде наш російськимй рок тіпа Віктора Цоя і тому подібне. Але репу, я читав, взагалі не буде...