Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Ви б подивилися на себе зі сторони . Я думаю що ви даже не розумієте про що ви говороте. Бо ж частиную цих памятників, є памятники погиблим солдатам.Я згоден у цій війні було багато чого непраавильно. Та якби не ці люди мпи зара не жили спокійно не думаючи :
"Блин, приехать щас в родную Шепетовку, причем без всех этих универских пакостей, прыгнуть на постель, выспаться нормально за последнюю неделю, выпить Чернігівського Білого бутылок 4-5, посмотреть какой-то прикольный клипец, пойти увидеть друзей, пообщаться с теми, кого малость забыл, а вечером напоследок заняться сексом!(PLAGIATOR вибач що навів приклад з твоїх думок) "
А б цілували засрані дупи і пахали на німців!!!!!!Всім відоме явище як "проводи". А куди підуть люди які не мають батьків, близьких туму що вони ,своїх нащадків, зхищали ізагинули. А тещо після розпису молята ідуть на вічний вогонь, тож не просто так. А "панки" які там постійно гадять , то вже не особистості, і не зовсім люди. Я думаю що всім варто задуматись про глибокий зміст думки по відношеню до цих Памятників і до всьго культурного взагалі.
Cиди там де ти сидиш ___ там пий своє Чернігівське пиво хоч залийся, потім обригайся і займись сексом зі своїм матрасом !!! проспишся ,помиєшся а тоді в Шепетівку приїзди