Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
ФорумПишіть тут якщо у вас виникли проблеми з форумом або ви хочете шось побажати
погоджуюсь з мдмдмдмдмдмдмд, якщо в недалекому майбутньому будуть нові користувачі, відразу ж наткнеться на рейтингову систему, де "хто б він не був" він на форуму не має авторитето, не має "плюсів" такого і загнобити не шкода. Головним аспектом яким може рахуватись репутація це кількість постів в основних темах.
Нынешний на много симпатичней и уникальней.
По крайней мере похожих не встречал. ИМХО
А я зустрічав, один в один
Цитата:
Сообщение от LuK
не можу зайти на новий форум.
Я теж, не можу залогинитись.
Стосовно нового сайту - форуму, то я за. Згодом все настроїться а функціонал і зручність підвищиться ІМХО. Просто пригадую коли ми переїжджали зі старого на нинішній то теж було багато невдоволених, в тому числі і я.
До того ж, сфальсифікувати репутацію не так важко, що навіть тут можна підняти репутацію вище як у Люк(без образ, бо вона в тебе найбільша) за пів року, навіщо це?? кому це потрібно? До того ж маю людину з форуму, який не хотів реєструватись тут лише тому, що він буде ніким, навіть мені казав "хто я тут буду, новачок, у всіх репутація он яка велика, а в мене що, не хочу бути нубом". Людина відразу побачила сортування людей за репутацією і не захотіла регатись.
З поверненням))))
Але навіщо знову переходити? будемо так завжди бігати через роки 2-3, потім же ще щось з'явиться нове, знову перехід... Форум повністю відповідаю вимогам користувачів, чи просто буде важливо нова цифра "перегляд теми" яка буде відображена разом з кількістю постів, за чим гонимось?
До того ж, сфальсифікувати репутацію не так важко, що навіть тут можна підняти репутацію вище як у Люк(без образ, бо вона в тебе найбільша) за пів року, навіщо це?? кому це потрібно? До того ж маю людину з форуму, який не хотів реєструватись тут лише тому, що він буде ніким, навіть мені казав "хто я тут буду, новачок, у всіх репутація он яка велика, а в мене що, не хочу бути нубом". Людина відразу побачила сортування людей за репутацією і не захотіла регатись.
То у Люки висока репутація через фальсифікації??? Люка, покайся! Фальсифікаціям ні!!!
З поверненням))))
Але навіщо знову переходити? будемо так завжди бігати через роки 2-3, потім же ще щось з'явиться нове, знову перехід... Форум повністю відповідаю вимогам користувачів, чи просто буде важливо нова цифра "перегляд теми" яка буде відображена разом з кількістю постів, за чим гонимось?
ото далась вам моя репутація)))
флужу тут вже майже 5 років,того вона так зашкалює....
кому не нравиться- там є кнопочка клацайте))))і вона швидко стане на місце))))
Не понимаю накрутов на счет репутации... что есть, что ее нету... тут что, по званиям кого-то строят? Или новичков те кто с репутацией гнобит? Детский сад какой-то...