Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Обсуждаем все что связанно с этими видами спорта! Два боксера одновременно попали в нокдаун
Британские боксеры Пол Сэмюэлс и Селло Ренда одновременно оказались в нокдауне в бою друг с другом, пишет издание The Sun. Во втором раунде поединка они одновременно нанесли боковые удары левой рукой, и оба удара оказались точными. Сэмюэлс и Ренда сумели подняться на ноги в течение десяти секунд после нокдауна, и бой продолжился.
В итоге победу техническим нокаутом в третьем раунде одержал Сэмюэлс. Он побывал в нокдауне не только во втором раунде, но и в первом. Что касается Ренды, то он в первом раунде получил рассечение над левым глазом.
Сэмюэлс и Ренда выступают на профессиональном ринге в категории до 72,6 килограмма. 36-летний Сэмюэлс провел 29 боев (20 побед, семь поражений и две ничьи), а 24-летний Ренда - 27 боев (18 побед, восемь поражений и одна ничья). Источтик: lenta.ru
Хто дивився бій Менні Пакіяьо і Мігель Котто!!!!!Котто після того як програв Барері став іти на спад,його психологічно зломано.Хоча Менні і підготовлений був більше.
Класний бій!!!!Тепер чекаю Пакіяьо і Майверзер!!Ставлю на майвезера......Пакіяьо на куражах після кількох перемог і тому психологічний не готовий до бою.Да і Майвезер не його тактика.Він не зловить Флойда на ногах,програв на ногах значить програв бій.
Мені вистачає на все і ще залишається щоб в 6 ранку на кросс вибігати.
Кросс классна штука тільки треба відказатись від кількох годин сну))пам*ятаю декілька забігів було за останні роки, але тривали вони по пару тижнів не більше)))
На трєніровки полюбому треба ходити) не знаю) може це мені так, но мені подобається і дуже сильно. Так як зараз не в Шепетівці то Чотирбоки відпали, дуже жаль... але зараз, там де прописаний) хожу, і в общагі тоже))) ну тут тоже треба дивитись чи ходити чи ні...кому як....просто шоб не було потім...ой прийди поможи його отх**рити, бо я не можу...це вобше п***єц...мене тупо виводять такі люди) як це не можу?? оце вбили в голову і все....всі ми все можемо, просто треба інколи переступати через свої принципи і іти наперекір собі...мистецтво бою дуже виховує....і вчить здержувати емоції...я ше не навчився))
Последний раз редактировалось Lego; 12.12.2009 в 16:32..
Причина: нет предела совершенству)))