Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Hard & SoftОбговорюємо все що повязано з компютерами
AxeL-V, та прошивка нічого деструктивного для модема не робить, а навпаки, розширює його аппаратні можливості.
до того ж, модем на конексанті - повністю аппаратний, і як таких драйверів йому не потрібно.
сробуй "звернутись" до модема не /dev/modem а /dev/ttyS0 - це якщо він підключений до першого ком-порта
Згоден Вітьок з тобою, до того ж Лінукс майже ніколи не висне і дуже надійний. А взагалі рівняти Лінукс та Віндовс не правильно, так як це зовсім різні системи, хто пробував працювати і в тій і в іншій, прекрасно мене зрозуміє.
Лінукс теж висне. і теж має проблеми і вразливості. хоть їх в 50 разів менше ніж у віндовза, але користуватись віндовсом, також в рази зручніше.
до того ж, я, наприклад, не користуюсь операційною системою як такою - я користуюсь програмами. а більшість із них на Лінуксі тупо не запустиш. навіть емуляторами.
а для настройки роутера Мандріви, і всі інші Лінукси з графічними оболонками - нерентабельні.
от поставте консольний дебіан чи фрібсд - тоді і говоріть про крутизну лінуксу.
Ярик, я не казав що я стану модний якшо поставлю Лінукс. Я мав на увазі шо якшо є можливість і бажання, то треба вчитись і лінукс тут не причому, і навіть компи... і техніка всяка не причому.
Век живи - век учись!
Ти сам у свій час грався....ставив....парився з лінуксом, а зараз ти можеш сказати, показати іншим шось вумне, чи не так?
хлопці, не тіште себе іллюзіями, що раз ти поставив мультяшний Мандрейк (Мандріву), то переріс з розряду юзерів в розряд гуру.
[/b]
Улыбнуло...
Если сумел поставить и хоть что-то работает, то теперь ты ПРОДВИНУТЫЙ юзер.
до того ж, я, наприклад, не користуюсь операційною системою як такою - я користуюсь програмами. а більшість із них на Лінуксі тупо не запустиш. навіть емуляторами.
[/b]
В Линуксе есть аналоги "форточных" программ. Особенно в Дебиане софта немеряно...
а для настройки роутера Мандріви, і всі інші Лінукси з графічними оболонками - нерентабельні.
от поставте консольний дебіан чи фрібсд - тоді і говоріть про крутизну лінуксу.
[/b]
При чем здесь графическая оболочка?
В 2003-м Маздае графика по умолчанию, а все равно сервером зовется.
Мне, например, иксами удобнее пользоваться, хотя консоль остается последним средством.
И какая разница какой дистрибутив брать для роутера. Лиш бы ядро поддерживало то, что нужно и пакеты требуемые стояли...