Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
звернись в наш кінологічний клуб.
можу дати телефон керівника в приват.
ще є в місті заводчик чистокровних вівчарок.
його координати можна взнати у вет.аптеці,яка знаходиться на 1 поверсі в Дружбі.
там вісить їхня рекламка.
С чистокровной овчаркой нужно заниматься, при чем регулярно.
Как по мне, не совсем подходящая порода для дачи и цепи.
Не знаю, у всі найомих та друзів німецькі чи азіатські вівчарки. Ну а яку тобі потрібно купляти? Був Ньюутфаундленд, але нещодавно сказився, бо в сусідів невеличка пожежа сталася сказився, жаль дуже, собака класна була
Не знаю, у всі найомих та друзів німецькі чи азіатські вівчарки.
Ну, то, что у всех знакомых они есть не значит, что нужно и Вам ее загонять в конуру. Уточните, может они специально занимаются с ними. Повторюсь, это не цепной пес. Овчаркам нужен поводок и вольер, но никак не цепь. Деградирует и дичает. Должен чувствовать хозяина, а не конуру. Я молчу о том, что надо бегать с ней почти каждый день.
Цитата:
Сообщение от Demchuk
Ну а яку тобі потрібно купляти?
Мне никакого не надо) У меня уже есть свирепый спаниель)
Ну, то, что у всех знакомых они есть не значит, что нужно и Вам ее загонять в конуру. Уточните, может они специально занимаются с ними. Повторюсь, это не цепной пес. Овчаркам нужен поводок и вольер, но никак не цепь. Деградирует и дичает. Должен чувствовать хозяина, а не конуру. Я молчу о том, что надо бегать с ней почти каждый день.
Мне никакого не надо) У меня уже есть свирепый спаниель)
на рахунок бігати з собакою, то не проблема я з ранку та вечером трійку бігаю, собака в "конурі" жити не буде, є вольєр а цілу ніч вся дачна ділянка її. А на втою думку кого заводити потрібно?