Скоріш за все,басейну у нашомі місті вже не буде ніколи.Будівля потихенньку руйнується....
Чула що у Нетішині є чудовий басейн!Хтось там був?Чи можливо чув, де поблизу нашого міста є ще діючі басейни?
Та озер у нас вистачає,але одні далеко,а в інших страшно плавати.(Моя сусідка вже малого від лишаїв лікує після купання у наших водоймах)
Ще одна проблема,чому у нас в місті немає басейну - це водопостачання!Одна з головних причин!
Купатись, на мою думку, то це відпочинок...я просто не розумію...як можна у нас на "парушці" чи на дуже популярних 4-х ставках відпочивать і купатись) вода взагалі не ахті...ще поки ніхто не переконав мене...
Купатись, на мою думку, то це відпочинок...я просто не розумію...як можна у нас на "парушці" чи на дуже популярних 4-х ставках відпочивать і купатись) вода взагалі не ахті...ще поки ніхто не переконав мене...
Парушка - то дійсно не для купання. Недано був там на рибалці, обірвав приманку, прийшлося в воду по пояс зайти. Ну і мулу було десь по коліна. Вонь - страшна. Краще б не заходив... А от 4 ставок був 2 роки спущений, весною зробили дамбу, почистили і набралась вода. Думаю, чистенька. І ще цікавий ставок (вірніше, кар"єр) з чистою водою в Цвітосі.
мали,)))все ті ж депутати.Землю з озером забрали (навпроти асторки у полі),з обіцянкою зробити міський пляж.Пляж може колись і буде,а от коли,невідомо......