Пишу зрозумілою для тебе мовою: Если Бог кого-то лишил чувства юмора, значит было за что. До речі, ідіотизм - це медичний термін. Ти маєш медичну освіту, що дозволяєш собі ставити такі діагнози?
---------- Додано о 14:48 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 14:45 ----------
:
На цей елемент (зображення, повідомлення тощо) поскаржився також makar75.
Причина:
Що саме тебе образило? Я написав правду, що не зацікавлений у розмноженні українофобів, а про те, що ти належиш саме до них, зробив висновок за дописом, у якому ти зневажливо висловлювався про своїх співгромадян із західної частини нашої держави. Штиу?
Последний раз редактировалось Alois; 15.03.2011 в 16:07..
Що саме тебе образило? Я написав правду, що не зацікавлений у розмноженні українофобів, а про те, що ти належиш саме до них, зробив висновок за дописом, у якому ти зневажливо висловлювався про своїх співгромадян із західної частини нашої держави. Штиу?
Цитата:
у якому ти зневажливо висловлювався про своїх співгромадян із західної
Я тільки сказав ,що такий тип людей мені зустрічався з західної україни.А далі цитую свій допис:"А вообще мне всегда нравилась их необоснованная наивная самоуверенность.Типа "Я не знаю,пояснити не можу,але все рівно воно так є і буде",и поверьте мне убедить таких людей невозможно даже приводя научные факты,бо вуйко з полонини це авторитет,а як він сказав так і є,нукой и здравым смыслом против него не попреш.И я уже давно смирился с их взглядами на жизнь,и просто улыбаюсь"
Не бачу образи,просто і серед Українців є такі люди і я не винний в тому.І мова йшлась тільки про талант його співів,хоча вважаю ,що в нього є більше таланту нести позитив в гумористичних номерах,треба тільки йому це зрозуміти,а не зациклюватись на співах.