Ви про шо вообще пишете?Про відношення до каторжан чи про ваші страхи і антипатії? Тей хто тему создам значення абревіатури "ЗЕК" вообще знає?Надивились серіали про Дукаліса з бравими хлопцями;)Якщо навіть вдатися до історії то хто перший в бій?ШТРАФБАТ!Хто каміня довбав?КАМЕНЯРІ!) І немає різниця сидів чи не сідив.Якщо був людиную,то і людиную після тюрьми залишився.Звісно є маньяки(тут вже я розтріл),а ті хто курку вкрав чи по морді дав то всё?з суспільства вигнати...?
З.І Морковка,а ще він злосний хуліган і туніядець........капец:)
То такі ж самі нормальні люди як і ми з вами!!!Ніхто від тюрми не застрахований!На жаль у нас садять лише тих,хто вкрав курку,(бо хотів їсти) .Хто вкрав мільйон,живе припеваючи!!!
Тема ,думаю ,недоречна!!!Як можна обговорювати те,про що не знаїш і з чим у житті ніколи не стикався ?По знайомому п"яниці чи ще якомусь бидлу не можна оцінювати всіх "сидівших"людей.
В тюрмі сидять різні люди, і обставини, що змусили їх скоїти злочиа теж різні. Я думаю , якщо ти був нормальною людиною на свободі, залишишся нею і в тюрмі і після неї
Кароч,ви шо тут пишете,про шо не в курсах,ААА???сам сидевший!!!Це хто тута не нормальний???????Побувайте там,потом обудім вместе!!!Є тут хоть один шо срок мотав??????пишіть,побазарим.ВСЕ!!!