Пульки пульками, а маркер, маска, ціна аренди, хто де з ким грає, чи свою команду збирати. Хотілося б ширше тему розглянути, думки почути. Бажання є, це факт.
Тож тобі сказали ціну, оплачуються лише кульки, скільки настріляєш стіки і буде. Але як на мене сезон прошов, на вулиці прохладно вже бігати а в приміщеннях то не той кайф
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Друзі я б сказав, що сезон впринципі ніколи незакінчуєься, просто хтось полюбляє пограти в літку (бо тепло немає дощу). хтось осінью (бо можна піддіти щось тепліще і незалишається синяків) хтось зимою (тому що можна і попригати і покачатися так як слід в снігу, але є одне но що в зимку кульки замирзають і удар при влученні получається сильніший удар і потрібно щоб було менше -5 градусів).
грали в жовтні на стройці хліб завода, дуже сподобалось, одні проблема є. НА стройці коли грали спочатку були якісь наркомани, потім якісь дурочки прийшли, настрій підпортили. Синяки після гри бувають залишаються і волося в фарбі