Москва не зразу будувалась... Не все так швидко можна зробити, як хотілось би.
---------- Додано о 20:18 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 20:12 ----------
:
Что-то затихло все это... ни слуху, ни духу...
А можливо подивились люди у БК літом на зборах, як вчителі там скакали і верищали, посміялись з їх освідченності, адже хто-хто, а вчителі в першу чергу повинні були бути "за" будівництво такого заводу, тааай поїхали собі до нормальних людей, де люди думають, аналізують та адекватно реагують на пропозиції.
Я ходив у ДК (у червні) тоді коли був їхній директор (чи хтось головний, непомню), там тоже багато дискусій з цього приводу було, люди сильно переймались цією проблемою, судження розділилися буквально 50/50. Так вони обіцяли у жовтні почати будівництво, і дійсно ось згадав про це, жовтень пройшов і бачу що ні слуху, ні духу…
До речі, моя однокласниця працює у цій фірмі. Мені не тяжко з нею зв'язатись і запитати. Якщо кому цікаво, то напишіть питання, які цікавлять, я проб'ю і напишу.
Последний раз редактировалось Aristarx; 25.11.2009 в 15:36..
Останній раз, коли ми спілкувались (недільки зо три назад) - ніхто не відмовлявся від будівництва заводу, звичайно будуть, в тонкощі я не вдавався.
---------- Додано о 12:16 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 12:09 ----------
:
Я ходив у ДК (у червні) тоді коли був їхній директор (чи хтось головний, непомню), там тоже багато дискусій з цього приводу було, люди сильно переймались цією проблемою, судження розділилися буквально 50/50. Так вони обіцяли у жовтні почати будівництво, і дійсно ось згадав про це, жовтень пройшов і бачу що ні слуху, ні духу…
Я теж там був. На мою пам'ять у жовтні мали не будувати, а проект зробити, а це різні речі.
Последний раз редактировалось Aristarx; 08.11.2009 в 13:22..