Всі хто памятає де яка фотка підпишіть її будь ласка в коментарях, рік, що за подія чи місце і тд. Буду дуже вдячний та і адмін також...то він попросив, буде відновлювати історію міста на сайті)
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Теж знайшла більшу частину фото!!! :) Я їх поновлю у цьому розділі у тих постах,у яких вони бути!Так думаю буде правильно!!!Бо здається не всі фотки залиті у галлереї!!!
Ос!А з фільмом що?Відкрив чи все таки диска дати?
Последний раз редактировалось LuK; 04.03.2009 в 10:45..
Фільма відкрив з боєм)) Зараз мучаюсь з переводом його у нормальний формат, бо зображення то квадратне виходе не навесь екран, то приплюснуте. Але прошу ве ж таки в галереї також підпиши фото, зарання вдячний
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Також мені той фільм показали... Дуже маленький за обсягом, але цікавий. Єдине, що зрозуміла з міста це кадр на вокзалі. Було б добре ще десь "нарити" кадри про Шепетівку
Последний раз редактировалось Morkovka; 04.03.2009 в 18:06..
Ос,Показувати Шепетівку там починають на 2,42хв.Де показано гарматний вогонь.Наші наступають зі сторони шанхайського лісу! :)Тільки диктор починає розповідь з майже з хвилинною затримкою.