Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Книга відгуків, скарг та пропозиційТут можна обговорити заклади, інстанції, служби, посадових осіб нашого міста
Будьте обережні!
Не замовляйте вікна та двері у магазині Вікнар`Off, що знаходиться по вул. Карла Маркса (район ресторану "Ювілейний").
В них відсутнє гарантійне та постгарантійне обслуговування, договір з клієнтом не укладається (довести нічого не можливо).
Монтажні роботи проводять наймані робітники до яких жодних претензій пред'явити неможливо.
Продавець поводить себе по хамськи, а власник магазину підтримує та заохочує таке обслуговування клієнтів (напевно ще й доплачує їй за те, щоб незадоволених прогоняти ).
Дуже багато людей, які з ними мали справу залишились незадоволені цією "шарашкіной канторай".
Будь-які скарги на неполадки з товаром сприймають в штики і погрожують адвокатами.
Я особисто намагаюсь отримати сервісне обслуговування вже більш ніж 6 місяців, але результат нульовий.
Далеко не поодинокий випадок, не пригадаю деталей, але мої знайомі також дуже були незадоволені рівнем обслуговування цієї контори. Я ще після їх відгуків вирішив звернутись до іншого магазину для встановлення вікон, а тепер після переглянутого відео і поготів туди навіть не зайду.
Головне, що є відгук покупців, ніщо так не дисциплінує наших горе-підприємців як відсутність клієнтури. А з таким відгуком їхня клієнтська база навряд чи буде збільшуватись.
Головне, що є відгук покупців, ніщо так не дисциплінує наших горе-підприємців як відсутність клієнтури. А з таким відгуком їхня клієнтська база навряд чи буде збільшуватись.
так, дійсно.
а власник магазину і продавець упевнені, що це дрібниці
складається враження, ніби вони більше в місті не проживатимуть і не продаватимуть нічого ні для кого )
Справді, неприємно з такими "продавцями" мати справу.
Якраз зайшов почитати, може відгуки є про магазини наші, хотів замовити вікна. Думав може у вікнар`off, але добре, що вчасно натрапив на даний відгук. А власник дійсно викликав підозру, язик підвішений, ніби так все розказує..., але коли запитав про договір, то... - відразу заминочка получилася...
А продавщиня дійсно не привітна. Спочатку подумав, що це просто якась подруга чи дівчина власника сидить, виявляється - це "обличчя магазину" )))
Последний раз редактировалось Leyla; 30.11.2011 в 21:28..
жаль, що зараз у суді не приймають записи відео і аудіо. А панянка навіть якшо в неї "хлопець" директор...забагато на себе бере! Це що такий собі маркетинг по-шепетівськи? Прийде одна людина, друга, третя, а завтра я вже думаю вона добре подумає як треба і що казати, а то ж спати погано буде :) До того ж вона тільки посередник!
Последний раз редактировалось Morkovka; 30.11.2011 в 10:50..