![]() |
Покращення життя вже сьогодні
Лишаємо ваші відгуки щодо статті https://old.shepetivka.com.ua/content/view/333/1/
|
Відповідь: Покращення життя вже сьогодні
Ой, ремонт зробили. А що залишилось тільки два заступника, а не ціла дюжина, як при попередньому мері, то нічо. Це ж і так зекономили на їх зарплатах на 4 роки.
|
цікаво,хто автор цих всіх статей?
Адмін чи анонім? |
А мне как-то параллельно... есть факты... а на рассуждения автора можно не обращать внимания, сколько людей - столько мнений.
|
так,але чомусь завжди про погане пишуть,а про хороше скромно мовчать...
мені все одно,хто там мер,і що він робить.Хай хоть стать собі змінить)))) Хто б не був мером,зміст статей завжди буде той самий)))критичний... п.с не чекайте манни небесної від влади,яка б влада не прийшла,робіть щось самі. почніть з себе.А критикувати легше всього))) |
Ну спробуй щось хороше написати. Почитаю із задоволенням. Тому що в наших же інтересах щоб про владу писали добре за її вчинки а не під примусом.
ARTIST менше читай пропаганди. Заступника то зробили 2, але це не означає що апарат менший став. Відкрию тобі секрет - він навіть більший став! Антонюк зстаскує до себе всіх прибліжоних |
а мені чесно кажучи глубоко насрать чим там вони всі займаються,хоть сексом,на здоров"я:bk:то їхне.
стараюсь цим не перейматись,а думати про свої вчинки, заслуги та недоліки.і робити добрі справи, чого і вам бажаю. від пустої писанини на форумі (хорошої чи поганої) , мер не покине крісло,і не почне робити щось краще чи гірше.не підвищить всім зарплати,не допоможе з бізнесом ..... |
:
---------- Додано о 18:51 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 18:49 ---------- Це називається ХОХЛЯЦЬКА демократія!!! |
:
але що маємо,то вже маємо,і нікуди від того не дітись:bk: "Каждый народ имеет то правительство, которое заслуживает" |
:
|