![]() |
Відповідь: Новий форум
Старі теми ніхто видаляти не буде, всі теми залишаться на старому форумі, на новому форумі будуть створюватись нові. Репутація на новому форумі також спрощена, тепер кожен учасник зможе додати до репутації +1 чи відняти -1, все просто і зрозуміло.
|
а мені новий форум теж взагалі не подобається.
цей кращийі нормально робить і всіх задовольняє питання друге: НАФІГА?! |
Ибо интеграция)
|
[HIDE="100"]нафіг нада та інтеграція[/HIDE]
попросіть когось з форуму веб програмістів за додаткову плату зробити нормальну інтеграцію.Думаю сильно бюджет не роззорить |
Для інтеграції необхідно повністю замінити кодування цього форуму, та головною перешкодою є те що цей форум ніяк не вийде так інтегрувати з сайтом як новий. Зробити синхронізацію користувачів не проблема, проблема полягає в тому щоб інтегрувати профіль, стрічку активності, сервіси сайту... Головною метою запуску нового форуму являється досвід старого сайту і форуму, які інсували ніби паралельно, чимало користувачів не відвідували форум взагалі чи навпаки. Головне зараз звести ці дві групи людей в одне місце.
Я прекрасно розумію, що всі звикли до нашого форуму та конкретного аргументи проти нового я так і не почув. Будь ласка розкладіть по пунктам конкретно кому чого не вистачає на новому форумі? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Який саме "божков" ви маєте на увазі? Невже хтось на форумі має більші привілегії ніж інші?
Навіть якщо вам муляє очі рівень чієїсь репутації, то я вже вище для вас особисто написав, що на новому форумі репутація анулюється, всі реєструються по новому. |
не можу зайти на новий форум.
коли ввожу логін та пароль - видає Помилковий символ |
Дякую, yякраз зараз намагаємся полагодити цю проблему. Поки що коли вам видає це повідомлення повернітся на сторінку з форумом, та оновіть її.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 14:31. |