![]() |
Кохана, ми вбиваємо дітей!
Кто-то может смотрел это шоу по СТБ? В частности про компьютерную зависимость детей и не только. Вынос мозга!
Компьютерный монстр (ч.1) |
Відповідь: Кохана, ми вбиваємо дітей!
бачила рекламу,але подивитись не вийшло.
п.с. я б того хлопчика прибила...його ж компом,поки з ного не виріс маньяк-вбивця,чи ще щось подібне. не вистачає хлопцям чоловічого виховання |
Да... тут я с тобой согласен... отсутствие отца очень сильно сказывается.
Но дефекты речи и неправильное питание - это как раз мамина вина. В таком возрасте говорить ребенок не может - ужас! |
Да тут не лише в сині проблема, мамі потрібно мозги прополоскати, бо влна його там так виховала і батька подрібно(колишнього військового краще) чи брата старшого
|
Ты думаешь маме есть когда их воспитывать?
Даже если комп выкинуть, нет гарантии, что они не будут расти такими же... |
Мама закинула їх, програма оплатила їм карате, а вона просто забила
|
враховуйте також що це в певній мірі шоу.
|
Да, но как мне показалось, эмоции детей настоящие, а вот из мамы делают совсем уж потерянную...
Иногда видно, что она может их на место поставить, просто иногда специально не делает этого, чтобы показать все "прелести" характера чад... |
теж буда здивована поведінкою мами у деяких моментах.
хоча бити не педагогічно, але тут це саме дієве на мою думку. рука так і напрошувалась "мозг на місце поставити" один підзатильник зробить набагато більше чим вмовляння і прохання. особливо коли він бабусю обізвав на вдарив..... я б прибила на місці! уявіть що буде коли він виросте?... |
Кажу батька потрібна і ремнів добрих
|
Там с отцом не понятная ситуация, то ли он есть, но не живет с ними... то ли я не понял...
|
цікаво буде глянути другу частину
|
:
думаю не живе просто з ними,і не приймає участі у вихованні дітей ---------- Додано о 09:39 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 09:38 ---------- а коли будуть показувати 2 частину? |
:
|
:
|
мабуть з цими.має ж бути закінчення історії
підозрюю буде хеппі енд.але ненадовго. 3 неділі - занадто мало часу для перевиховання такого маленького морального урода. тут потрібні роки,бо рецидиви будуть траплятись дуже часто п.с. я б прописала різочку чи ремінець. у профілактичних цілях раз у 3 дні (або раз на тиждень) на протязі року можливо занадто суворо,але у таких випадках це дуже дієво! бо все інше буде малоефективне |
:
---------- Додано о 10:05 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 10:05 ---------- І нє эстэтічно. |
ну да))))а евтаназія саме то!!!
|
:
|
друга частина є, нічого не змінилось. В нього день народження було(ржач просто капєц), а кінці программи ведучого послав, маму обматюкав, а мати як ідіотка либиться
http://vkontakte.ru/videos-32943044?...2Fclub32943044 |
Как сказал Demchuk, вторая часть есть... и в ней очевидно то, почему сыны растут такими... Маме просто пофиг... но, скорее всего, этот пофигизм от усталости - жизненной или рабочей...
Зачем было ставить пароль на комп, если потом давать пользоваться своей учеткой? Ладно у нее нет возможности водить их на картинг или карате. Но к логопеду то чего не водить? Да и спрятать комп или вообще продать самое очевидное что напрашивается. Как он со сверстниками общается? Как ему общаться сейчас, когда все увидели какой он даун? |
:
|
в нього(цей хлопець саме справжнє воно)
|
:
|