![]() |
Відповідь: Вибори міського голови 2010
Практично більша половина кандидатів причепна до ще сьгоднішньої влади: Громов-депутат,Міщенко-депутат,Полодюк-депутат,Синюта-член виконкому,Шайнога-депутат.Все було у їхніх руках і що маємо"Давайте не настапати на тіж самі граблі"
|
:
|
А шо вже якшо депутат то не людина? Для мене це то тільки + кандидату адже видно що людина в курсі подій міста і переймається їх вирішенням. Не буду спорити що є такці хапуги як Безпалько або ше купа депутатів які приходять на засідання тільки тоді коли хочуть собі шось урвати. Але чесати всіх під одну гребінку не можна. Для прикладу якби не Полодюк то нахапали би депутати значно більше. Він найактивніше вистапає проти корупції в міській раді і саме завдяки цьому заслужив симпатії багатьох людей.
Люди не голосуйте за партії чи різні благодійні акції, голосуйте за порядних і розумних! |
Синюту доречі там не добюлюють, оскільки він не дуже панькається з місцевою владою і не соромиться вирішувати проблеми городян, з якими найбільше співпрацює. Він працює для народу, а це у міськвиконкомі не дуже полю***ють, оскільки він іде проти теперішньої братії.
|
:
|
quote -Якщо бігборди самі б вміли балотуватись в мери, то да! Дячук вміє тільки морди бити, а сам, вибачте, тупий як валенок.
Ет точно.Кто знает его поближе-согласятся.Прикрывается "сварогом"как щитом.Имел честь слышать как с простыми людми "общаются". |
на головній сторінці форуму зправа є голосування
https://old.shepetivka.com.ua/compon...results/id,21/ Чи прийдете ви на вибори 31 жовтня? з результатами Так 45 - 70.3% Ні 12 - 18.8% Ще не знаю 7 - 10.9% цікава статистика.....думаю ігнорувати таку подію неправильно!!!!! |
:
|
Обоє-рабоє.
Один сидів ЗА ДЕЛО. А іншого з тюрми на розповсюдження наркоти вигнали. |
:
спитайте у миколки про події у чернівецькій області, коли "сварог"у селян землю відбирав? |