![]() |
Відповідь: Вибори міського голови 2010
:
---------- Додано о 15:37 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 15:19 ---------- Ми вважаєм-жаєм-жаем... А Ви? ---------- Додано о 15:38 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 15:37 ---------- Ми вважаєм-жаєм-жаєм... А Ви? |
Ребята думаю што Антонюк имено тот кто нужен Шепетовке я знаю по своей семей у маей бабушки инвалиду вайны он зделал зубы я ему блогодарна за Ето и вопше он сказал помог...
|
Не вiрю ти його незнаеш!!!
|
:
|
Схоже більше на театр аніж реальний відгук. Katrinna і Tvistero одна і таж людина
|
Фарс. Все по законам жанру.
|
А ви зауважили те що завжди той хто робить опитування завжди знаходиться на першому місці... А Полодюк робивши опитування і опинившись на першому місці ніяку статистику не виводив! ... робим висновки!
|
Після запуску голосування на форумі куча гостей і новачків які так і валять чорнухою проти кандидатів і проти цього голосування зокрема) Робим висновки?
|
мда ... цирк на дроті ...
|
Попрошу, щоб всі хто помітить будь-які спроби махінацій на вибрах не замовчували ці випадки. Вибори мають пройти чесно і перемогти має дійсно той кого обере більшість, це вибір громади міста. Нам потрібен нами ж обраний мер, а не "подсадная утка".
Інформацію про зловживання можна передавати безпосередньо спостерігачам на виборчих дільницях або в крайньому випадку на сторінках цього форуму ( але через форум інформація може надійти із запізненням тому це робити лише у крайньому випадку). |
"Батьківщина" відкрила "гарячу лінію" для повідомлень про порушення
Партія “Батьківщина” відкрила телефонну “гарячу лінію” для повідомлень про порушення під час місцевих виборів 31 жовтня. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив перший заступник лідера партії “Батьківщина” Олександр ТУРЧИНОВ. «Ми у нашому штабі зробили постійно діючу «гарячу лінію». Усі факти, які ви побачите, які вам стануть відомі, ви можете про це повідомити на цю «гарчу лінію», - сказав О.ТУРЧИНОВ. Дзвонити для повідомлення про порушення можна за телефоном 0-800-50-40-40. О.ТУРЧИНОВ закликав громадян України взяти активну участь у виборах 31 жовтня. “Ідіть на виборчі дільниці. Ідіть, щоб захистити ваше право обирати, поки у нас з вами це право не відібрали. Фіксуйте на дільницях порушення, які, на жаль, можна прогнозувати, будуть у величезній кількості”, - сказав він. |
:
|
Звернення кандидата Слесарчука С.А.
http://www.youtube.com/watch?v=7EgRsblMiz4 |
Зразу ж видно по результату "від кого в форумі сидять"
|
:
|
Я, звісно, перепрошую, але все це дуже нагадує мені таке улюблене нашим народом індійське кіно - майже все голосування "злодей"- Антонюк лідирував із значною перевагою, але в останній момент "воїн світла і остання надія Шепетівки" Синюта побачив перед очима сплюндровану і зруйновану Шепетівщину, зібрав останні сили і ціною неймовірних зусиль переміг "злодея"))))... Якщо вже "розводите" електорат, панове, то хоч не так примітивно. Майте ж хоч якусь повагу до людей. А то вже геть чисто за лохів, вибачте, тримаєте...
|
:
|
:
Ще відмічу що за останню добу активність в голосуванні піднялась. Можу припустити що всі хто роздумував до цього часу вирішили віддати свої голоси. На даний момент ще всі голоси перевіряються тому можливі зміни. Сьогодні приблизно опівночі ви отримаєте оброблені результати. Дякую всім за участь в голосуванні. І до речі хочу звернутись до деяких осіб які дозволяють собі нецензурні вислови у мій бік, якщо вам не подобається що у вашого кандидата знімають голоси - не потрібно голосувати по 10 раз з одного компьютера. Я попереджав що у такому випадку з того компьютера я не залишу жодного голосу, навіть вашого реального. Розумію що ви витрачали час та зусилля щоб накрутити голоси для вашого кандидата, але я вас попереджав тому зліться будь ласка тільки на себе |
добре молодец адмін
---------- Додано о 21:11 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 21:07 ---------- скажи мени будласк я особист попросів свойх друзі з шепетівик зайти на форум і підтримати одного з кандедатів вси голосувалі 1раз а ти адмінестратор зняв їх голосі то хто ти після цього!!!!! ---------- Додано о 21:12 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 21:11 ---------- вибачте суржик |
:
|
я важаю що ти адмін когось підтримуеш і тому зняв ці чесні голоси
---------- Додано о 21:15 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 21:13 ---------- zzz йды на*** |
:
|
zzz а твоя мама знае що народила мозговідстале дитя
---------- Додано о 21:30 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 21:28 ---------- якби бандера знав що ти zzz він тебе різанув би |
:
|
Ого :ai::de:
|
ZZZ ти мене вибач мене навчила мати хворих не калічити їх вже життя і так покалічело...
|
Zzz, ти якийсь странний!!В тебе є своя думка,то тримай її при собі, а не всім нав'язуй!!
А біля Володі Леніна, ти тільки смерті своїй стрелку можеш набити...бо тільки вона до таких як ти ходить!! |
Слава Україні
|
ну и нафлудили вы тут)))
|
:D
забийте на все) там все підтасовано вже наперед (я про вибори). А адмін робить так,як вважає за потрібне ) |
Я за Бузиля, це чесна надійна дора та поважна людина, я голосую за нього.
|
Нам потрібен мер з життєвим досвідом, ПОРЯДНИЙ БІЛЬШ-МЕНШ, який не має репутацію взяточника-хабарника або бариги-комерсанта, які набивають собі кармани та 3-х літрові банки. Також ви знаєте "таксу" для вступу до медучилища. Якщо вибирати Синюту чи Полодюка, то краще хай буде Синюта, який на мою думку має потенціал керівника міста, а Полодюк далі свого кабінета і носа не показує!!!
---------- Додано о 23:16 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 23:08 ---------- В тому і вся справа, що Бузиль це "Дора" - німецька гармата часів 2 світової війни, яка мала величезну вагу, її обслуговувало безліч особового складу, мала широку рекламу, а насправді толку вийшло мало. Так і буде з твоїм Бузилем. Хай набирається досвіду, а то в дитячих садочках теж багато порядних і чесних хлопчиків. Синюта і край!!!!!!!! ---------- Додано о 23:39 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 23:16 ---------- я за Синюту! |
Отже наше голосування завершилось.
Лідерами голосування стали Антонюк, Полодюк, Синюта, Слесарчук та Штен. |